{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Politolog Belkovsky: Putin bi mogao biti homoseksualac

3.12.2013. u 18:15
3
56
Politolog Belkovsky: Putin bi mogao biti homoseksualac
3
Politolog Belkovsky: Putin bi mogao biti homoseksualac
Vladimir Putin
Nova biografija Vladimira Putina oslikava ruskog predsjednika kao traumatiziranog čovjeka i spekulira da bi mogao biti homoseksualac.
Moskovski politolog Stanislav Belkovsky u knjizi 'Putin' ističe tvrdnju da je afera između Putina i ruske gimnastičarke Aline Kabaeve izum njegovog PR tima te da bi Putin mogao biti gay. U knjizi se spominje kako je seks stran Putinu, kao i da on radije vrijeme provodi sa životinjama negoli sa ljudima, prenosi Daily Mail.

Belkovsky nadalje navodi kako je Putin sin alkoholičara te da ključ za razumijevanje njegove ličnosti leži u njegovom djetinjstvu.

"Mali Vladimir, koji je praktično odrastao bez oca, bez ljubavi i brige svojih roditelja, bio je povučeno i sumorno dijete. On je rođen dvije godine prije njegovog službenog datuma rođenja, a njegova se majka svojevremeno preselila u Gruziju sa Vladimirom, nakon čega je on dat paru u Lenjingradu, koji su mu postali novi, zvanični roditelji", piše Belkovsky u svojoj knjizi.

Autor knjige stoga zaključuje kako je Putin proveo život tragajući za porodičnom toplinom te je Borisa Jeljcina smatrao ocem, a tajkuna Romana Abramoviča svojim bratom. U knjizi se također spominju i dvije Putinove kćerke, koje su, kako se navodi, zahvaljujući ocu izgradile jake veze.

Putinov glasnogovornik Dmitrij Peskov negirao je ove navode te Belkovskog nazvao smećem.

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: