|

Politolog Belkovsky: Putin bi mogao biti homoseksualac

Politolog Belkovsky: Putin bi mogao biti homoseksualac
3
Klix.ba
3.12.2013. u 18:15
56
komentara
3

dijeljenja
Politolog Belkovsky: Putin bi mogao biti homoseksualac Vladimir Putin
Nova biografija Vladimira Putina oslikava ruskog predsjednika kao traumatiziranog čovjeka i spekulira da bi mogao biti homoseksualac.
Moskovski politolog Stanislav Belkovsky u knjizi 'Putin' ističe tvrdnju da je afera između Putina i ruske gimnastičarke Aline Kabaeve izum njegovog PR tima te da bi Putin mogao biti gay. U knjizi se spominje kako je seks stran Putinu, kao i da on radije vrijeme provodi sa životinjama negoli sa ljudima, prenosi Daily Mail.

Belkovsky nadalje navodi kako je Putin sin alkoholičara te da ključ za razumijevanje njegove ličnosti leži u njegovom djetinjstvu.

"Mali Vladimir, koji je praktično odrastao bez oca, bez ljubavi i brige svojih roditelja, bio je povučeno i sumorno dijete. On je rođen dvije godine prije njegovog službenog datuma rođenja, a njegova se majka svojevremeno preselila u Gruziju sa Vladimirom, nakon čega je on dat paru u Lenjingradu, koji su mu postali novi, zvanični roditelji", piše Belkovsky u svojoj knjizi.

Autor knjige stoga zaključuje kako je Putin proveo život tragajući za porodičnom toplinom te je Borisa Jeljcina smatrao ocem, a tajkuna Romana Abramoviča svojim bratom. U knjizi se također spominju i dvije Putinove kćerke, koje su, kako se navodi, zahvaljujući ocu izgradile jake veze.

Putinov glasnogovornik Dmitrij Peskov negirao je ove navode te Belkovskog nazvao smećem.
Prijavi grešku


Komentari (56)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...