Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog ceka nas Bosance i Hercegovce zabrinjava desnica u Evropi, a ne zabrinjava nas desnica u BiH? I sami vec 25 godina glasamo za desnicarske stranke i stranke usko vezane za islamsku zajednicu, katolicku i pravoslavnu crkvu.
* cega
Ljevica je mrtva u Evropi nažalost... Jedino ovi novi imigranti mogu promjenit stanje, ali u suštini i oni su desničari, koji bi neku svoju desnicu, al nemaju izbora pa zato podržavaju ovu Evropsku ljevicu... If you know what I mean...
@Yugoslavia1 ma jok to, šteta prirode a i pokoji dobar čovjek bi tu strado...
ja sam za ruse, da im hoce rusi jebt mater
WTF? Zabrinjava popularnost desničarskih ideja? Zabrinjava možda popularnost nacionalističke stoke, ali šta je loše na desničarskim idejama? Šta je loše kad čovjek traži vlastitu odgovornost za vlastiti život, da odbija da ga neko kažnjava za uspjeh raznim "progresivnim" porezima i slično?
nisu oni jos iskusili nas nacionalizam
koji ba' austrijski desničari? A niste qurtzem mrdnuli kad je največe zlo ČETNIČKO na ovoj civilzaciji klalo i palilo poBosni.
Ma sta naprica... kad islamski teroristi prestanu napadati europske gradove, past ce i popularnost desnice. Do tada, raste, i neka raste.
Rasizam i ksenofobija nisu nužno karakteristični za desničarsku politiku, ali ljevica to voli sve utrpati. Njima je desničar sam po sebi pogrdan naziv. I Angela Merkel je desničarka pa je primila milion imigranata. Ali njena stranka je centar-desnica.
iangeli je zbog te politike blizu kraj a nedo bog DA roknu neku bombu u njemackoj e vidio bi tad derneka
tako je to kad se nalazis izmedju dvije super sile ,mlate sa evropom kako hoce zadnjih 100 godina a eu ko eu.lazni savez vjekovnih neprijatelja sloznih u ideji bogati sjever siromasni jug.
prpa prpa
Sad se brinu a nama uvalili nacionaliste prije 25 god i nisu se brinuli jer je trebalo sjebat jugoslaviju , e sad neka malo yebu i eu
niko nama nije uvalio nacionaliste nego smo glasali za njih umjesto Ante Markovica koji je htio reformirati ekonomiju Juge i integrirate je u europske tokove. A i dan danas sami sebe sabotiramo jer smo nepismen narod i kratkovidan.
dan zalosti u entitetu pc, kolega fasist izgubio auuuuu kmeee
@M84 znam jaro kod vas su fasist, ekstremi, masovne ubice i koljaci najpopularniji
Naša parola: "Welcome to ghetto - eto vam ga, eto"!
A što bi zabrinjavalo? Ljudima je dosta licemjera a la Lagumdžija, Milanović, austrijski kancelar koji je dao ostavku Faymann ili njemačkog Gerharda Schröder - ko bajagi socijaldemokrati, ljevičari, koji bi trebali braniti prava ne-tako-bogatih, a jedino se bave time da napune svoje džepove i lobiranjem za kriminalce-milijardere (ili Putina, kao Schröder). Socijaldemokratija je izgubila svaku kredibilnost
OVA POBJEDA NEKAKO MALO I CUDNO DJELUJE I DOSTA JE POLITICKI MAPULISANO NARAVNO GLASOVIMA JER JA SAM SIGURAN 100 POSTO DA JE TREBAO OVAJ RADIKALNI HOFER DA POBIJEDI E U TOM SLUCAJU BI BILO PITANJE DALI BI AUSTRIJA BILA SAMO AUSTRIJA ILI SKROZ DRUGA ZEMLJA JER CINJENICA JE DA BI TAJ RADIKALNI HOFER BIO OSTRO PREMA NE SAMO IZBJEGLICAMA KOJI DOLAZE U AUSTRIJU NEGO PREMA I OSTALOM NARODU BIO BI ZASIGURNO I PROTIV MUSLIMANA STO BI ISTO BILO VEOMA TESKO ZA BH GRADANE KOJI TAMO ZIVE .
Dao si sam sebi odgovor..dosta vise stranaca je glasalo nego u 1 krugu,zato i pobjeda. Trend je taj da će desnica uskoro postati 1 stranka u austriji..ne samo u austriji.