Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahah garant nece :D
@jakraljtvrto to su ti pravoslavke od foce, pala i lukavice, jbg moraju zene zaradit gdje ih niko ne zna
@jakraljtvrtko to su ti pravoslavke od foce, pala i lukavice, jbg moraju zene zaradit gdje ih niko ne zna
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ruskinje bi trebale poslušati Tamaru koja je kroz sve to već prošla, ali znamo da neće na radost navijača Afrike i Azije.
Decoooo,, oooo oooo oooo...Buši hahahaha, buši hahahaha
jedino ako ga ruskinje ne vole. samo duboko iz zaleđa ;)
Nakon druge votke sama skine gacice i kaze "davaj davaj"..
"Nema žene koja neće dati niti konja koji neće stati, samo treba umjeti i znati"!!! Reče naš veliki Vladika Petar Petrović Njegoš!!!
Koja promocije prostitucije. Sada ce svi navaliti tamo da idu gu.it...Jer ako im kao trebas govoriti da se ne ebu, znaci da se ebu...Uglavnom, nemam vremena da pisem, odoh da se pakujem....
Kako su te Ruskinje cedne. Pazi, potrebna cijela politicka kampanja da se ne ebu okolo. Ahahahha...
Potpisujem svaku rijec. Ove politicarka nista pogresno nije rekla.
E jbg ja već kupio karte. Šta sad da radim??
pa sigurno ce koja ostat trudna nakon prvenstva... i to ce ostat ne teretu drzave i ruskinja..
Nije Ruskinjama toliko do sexa koliko im je stalo da na brzaka zarade a one to znaju
ehehehehehhe...dobro se znaju pa zato apeluju...
I onda se ovaj pravoslavni svijet naime smatra boljim kršćanima od katoličkog i pravoslavnog a svaki websajt gdje je live sex chat, sve ruskinje, ukrainke itd...
Konacno jedan razuman glas iz politickih krugova. Vec se podobro primilo kod narodnih masa ispiranje mozga o multikulturalnosti, globalizaciji, mijesanju rasa, brisanju granica isl... i to u tolikoj mjeri da kad neko kaze "hej, hajmo cuvat i odrzat ono sto je nase" odma se ospe drvljem i kamenjem. Odma bacaj na lomacu... Izgleda jedini narodi sto cijene sebe i svoje su Zidovi i Japanci ostalo sve se rastvara polako.
@VKokielov "50% Jevreja u Americi za nejevreje" - kakva je ovo recenica, nikakvog smisla. Kad sam spominjo, Zidove sam spomeno u kontekstu Izraela. Narodi fikcija? Glupost. Da su fikcija ne bi bilo naroda koji se odrzavaju 2-3.000 godina. Otvori knjigu istorije na bilo kojoj strani, naces zapise sta je ovaj il onaj narod radio. Narodi su ne fikcija, nego jedan od fundamentalnih stubova civilizacije. Sta ces sledece rec, porodica je fikcija?
Ma jel Boga ti??
Ovo se odnosi na prostitutke i fukse , Zasto je slika obicnim zena navijacica majku va ebem iz klixa ?