Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ESKALIBUR (inace ime maca zapadnjackog kralja Arthura) Koje doveo PUTINA na vlast ? Koliko je MENI i DRUGIMA poznato njega (PUTINA) je na vlast doveo \"prozapadni\" Jeljcin a ne \"narod\" jadni zapadnjacki macu. Ko kod VIDI u americi (ili rusiji) samo zlo , a u onima drugima, rusiji (ili americi) samo dobro onda nesto sa NJEGOVOM pamecu nije u redu. Svijet nije CRNO-BIJELI jadni moj ZAPADNJACKI-KATOLICKI-ANGLOSAKSONSKI macu.
Kasparov bi da uvodi \"narandžastu revoluciju\"u Rusiji.Dilber duda smeće jedno pogano.Tražio si bombardovanje Beograda.Želja ti se na žalost ostvarila.Ali i meni je,kad te ruska policija prebila u Sankt Petersburgu i strpala u ćuzu 5 dana.5 dana je malo,ali si ipak proveo iza rešetaka.Svaki put kada organizuješ demonstracije treba da te braća Rusi polome,i to tako da svaki put govoriš...neću više nikada,i živjela Rusija.I tebe,i Njemcova i sve sljedbenike prozapadne politike treba istjerati iz Rusije,i zabraniti vam povratak da ne širite kugu i koleru i ne zagađujete ruski vazduh.Vidio sam vašu \"demokratiju\"s kraja devedesetih,i vaše \"dobro\"koje mislite Rusiji.Krali ste na kvadrat i odnosili na zapad.Samo Rusiju je nemoguće pokrasti.Beskrajno je velika.Hvala bogu Vladimir Putin vas je zaustavio.Osim toga Kasparov je pola Jevrej,a pola Jermen.On nije Rus.Rođen je 13-og aprila 1963 u Bakuu(Azerbajdžan),pobijedio Karpova u meču 13-11,i tako postao 13-ti svijetski šahovski šampion.Sav u znaku broja 13(koja simbolika).Otac mu je Židov(Kim Vajnštajn)i majka Klara Kasparjan,Jermenka,obadvoje inženjeri radio tehnike.Otac mu je rano umro.Po dolasku u legendarni \"DVORAC PIONIRA\"elitnu šahovsu školu koju je osnovao Mihail Nehmejevič Botvinik,njegova majka Klara je prezime Kasparjan promijenila u Kasparov.I tako njen sin sada prodaje maglu.Samo malo sutra će je prodati u Rusiji.Nisu Rusi ludi.Vidjeli su kud ih je Jeljcin odveo,pa sada bandu iz njegovog vremena gaze i tuku gdje god prije stignu.Ako tako i treba.Neka one viještice Olbrajtova i Klintonova, kao i ostala bagra iz Husine administracije vide da od njihovog posla u Rusiji nema ništa.O tome kakva će se politika voditi u Rusiji odlučuje ruski narod,a on je izabrao put kojim ga je poveo Vladimir Vladimirovič.Neće o tome odlučivati Kasparov i njegovi mentori.Beskrajnu sreću želim ruskom narodu.On je jedini koji je u stanju poraziti ovaj četvrti rajh predvođen Amerikom.I pobjediće ga.Već ga je načeo na Kavkazu.Svako dobro i uspjeh na tom putu želim ruskom narodu i Rusiji.
Za REDAKCIJU Jel\' SOLIDARNOST jos uvijek POLJSKA TRGOVACKA UNIJA koja je zapocela rusiti SOVJETSKI BLOK ?