Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel Muslimanski terorista ili kršćanski psihopata znal se???
Tvoja sestra koja je promenila spol.
mozda ugrozeni Cionista??
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Češkka zbrojevka nb1.
pravoslavni terorizam opet? navodno tip koji je poubijo tamo djecu imao svoj telegram kanal na ruskom gdje je napisao da je velika inspiracija u brijansku sto se je desilo pucanje na djecu
mora da je dobio lošu ocjenu, zato treba svakom djetetu dati peticu
Vezano za ubistva civila koja su se desavala u Evropi u proslosti, i kako vidimo i sada, potrebno je za zadnjih 10, 20, i vise godina prikupiti sve raspolozive tacne informacije, tj. ko je ucinio zlodjelo, kako, odakle je, kada, gdje, zasto, itd., itd., i na bazi tih objektivnih saznanja i cinjenica, zajednicki adekvatno i bez ikakvih pardona reagovati tako da se takvi dogadjaji svedu na najmanju mjeru ili, ako je moguce, potpuno eliminisu!
Ako cemo da budemo iskreni, prve i najubojitije teroristicke skupine su nastale medju krscanima. Treba li sada da krscanstvo nazivamo teroristickom religijom? Naravno da ne.
Terorizam nije vezan za religiju. Vise je vezan za odredjenu politiku, grupu koja zeli da tim zastrasivanjem iznude neka politicka rjesenja... Vjerovatno niste nikada culi za ETA, IRA i sl, inace nebi terorizam vezali za religiju.
Znaci napadac je, a nije terorista koji je terorisao pola grada i univerzitet, te pobio i ranio na desetine... Teror je zastrasivanje jednog ili vise ljudi, a eto ovaj nije zastrasio nikoga, vec je samo napadac, onako u prolazu.
Sacekaj dok obrade pricu, bit ce neki migrant musliman 😅
ubica je vjerovatno bio tih,povucen,drag svima pošto nije musliman tj terorist.
Dugačko oružje???? Novinarčiću, hajde se malo vrati u školske klupe...
od dužeg ima samo dugačičkije!
Toliko se kunete u multietničko a toliko ste zabrazdili u nacionalni
Incident nije Ahmed znaci
Ime teroriste je DAVID KOZA, ubio je 11 Čeha, ranio 24.
DAVID KOZAK.
Posto nije tekbiro i posto se nije raznio, vjerovatno nije rijec o "muslimanu"
jest opet tesko ubaciti u neki snimak tekbir i nosac aviona može da uplovi gdje ne treba i da krene osveta.
Svi strahuju od nekog muslimana, kad ono...
...kad ono... neki rodijak iz maoce