Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ih opet... Ponovo Europejci sa nekom kao "brigom" za Tursku.... Koliko li su sad demonstrntima platili da se okupe da mi bi znati... Standardna matrica lazi i dezinformacija, posalju poltrone da se okupe, naravno nenajavljeno i bez dozvole, pa onda ih nahuskaju na nerede, a kad policija odgovori, e onda je to nesrazmjerna upotreba sile, ljudska prava, demokratija, sloboda, lelemudi... ovo, ono... sve otrcane fraze devalvirane do te mjere da vise nikakvo znacenje nemaju...
Samo gazi marvu placenicku, od bubrega odvajaj sve.
Poznato jel' de?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nema komentara???? Pa da je ovo bilo u Banja Luci imali bi specijalne emisije na N1 i FTV, a ovako se "babo" malo šalio aa demokracijom.
@mijat0 Babo radi u svojoj drzavi a Banja Luka je nasa drzava 🙂
@mijat0 A što bi komentarisali ovo? Koga boli q što se dešava u Turskoj osim par turkofila u Sarajevu? BL je dio BiH i naravno da bi trebale specijalne emisije. Kao i o tome ako bi se crkva u BiH zabrinula o neobilježavanju Blajburga. Ko što je recimo u HR se zabrinula.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovi biju žene i za 8 mart , ne jebu živu silu
Opet ove zene nesto hoce, sve im das i opet im ne godi.
Kazem ja postepena radikalizacija drustva i drzave neki dan a vi SDA talibani mi pucate minuse. Ako vam se svidja radikalizovana i talibanska Turska idite tamo i lizite Erdoganu pakas.
Ih, nije ovo nista. U Francuskoj redovno rokaju demonstrante gumenim mecima. A Boze dragi, sto li to niko o tome ne pise. Ljude bukvalno policija prebija, ali ono redovno demonstrante po Parizu, i to je sve u redu, a evo Erdogan prdne odma' diktator. Ah, ah, sto li je to tako...
Hurem Sultanum se u grobu privrce. Pa nije se ona za ovo po Haremu bakcala s otrovima moj Erdozane.
Protestuju za jednakost, a onda se bune "gdje cete suzavac na zene"...
I ova divljač bi da bude član EU?! 🤣
@RatkoVoliMujicu Nemoj tako Rale. Ipak ti je ta divljac taslacila mamu, baku, prabaku itd 500 celih godina...Nemoj tako Raso o pradedama...Nije to lepo. Nije...
Turskoj treba novi Kemal Ataturk,da zbaci ovog samoproglasenog sultana koji vuce zemlju u nazadak od stotinu godina.
E da vam bi ateista. E nemERe 😂😂😂😂😂😂😂
@SarahH Umre ateista i ode na drugi svijet u pakao.Poslije nekog vremena Andzeo zaviri u pakao da vidi sta se tamo desava.Kad tamo sok.Osisana trava,pokupljeno lisce,cvijece svuda uokolo,sve uredno.Uzme Andzeo ateistu u raj da i tu malo sredi stvari.Nakon sedam dana dolazi mu vrag i kaze:"Gospodine Andzele vrati mi ateistu."Andzeo kaze:"On ostaje ovdje i ne zovi me gospodine nego druze."
Sultan zna posao Zivio sultane jos dugo Svaka ti cast dostojan si titule
To je turska zemlja slobode zena, muskaraca,djece,studenata,policajaca.....udri Sultane bagru lgbt,pedersku i seitansku nek protestuju po izraelu i americi.
Zna Sultan da dusmani koriste svaku prigodu da zakuhaju!
Malo su se ove feministice podigle, to samo šeperaj, valjda dođu pameti.
Svaka čast turskoj policiji, tako se to radi.
Bosanac sam ali Turci su pravi poludivljaci, sa ovim likom na vlasti ce najebati samo je pitanje vremena kad,tako su nekada i Nijemci umislili za Hitlera da je veliki vodja i jedini ispravan i sve zna,a cijeli svijet lud i kuje zavjeru protiv njih,platice ceh svi nazalost
"sandnibbers"