Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je kod Srba premijer lezbača ne treba ići dalje... Balkan je se malo držao protiv ovog pederluka ali soroš je našao načina da nam dohaka...
Planeta Zemlja je zbilja planet majmuna 🌎🌍🐵🙊🙈🙉 Iako nam je Zemlja pružila sve u životu,vodu,hranu smještaj,prirodne ljepote i bogatstva, ogromnu teritorijalnu i vodenu površinu, rude,biljni i životinjski svijet,itd. čovjek, ljudi,narodi to ne znaju iskoristiti, cijeniti,voliti i paziti,naprotiv čovjek je imbecil, neprijatelj Zemlje,opasni virus, bolest,narcisoidna i pohlepna vrsta koja mrzi sama sebe i sve oko sebe, sklona mržnji,nasilju i ubijanju Vrijeme je za RESET
Koji pederi
Nije zadovoljio prosjekom cmara, mogu zamisliti koje su orgije tamo
Glupost. Lazu.
Kakva budalastina, pa policija, vatrogasci, medicinski radnici treba da budu najsposobniji i najbolji jer od njihove sposobnosti zavisi neciji zivot. Ovi prave neki balans u policiji gdje zivoti gradjana ovise o sposobnosti kako policije, medicinskih radnika....
Ja bih uveo isključivo zapošljavanje prema učinku. Ko je najbolji dobije posao. Ako neko misli da nije fer ima pravo prozvati na duel kao u Black Panther pa ako pobijedi nek nosi posao.
To se zove pozitivna diskriminacija. Policija je stalno pod pritiskom da zaposli vise pripadnika nacionalnih manjina, pa i homoseksualaca, jer njen sastav ne daje realnu sliku stanovništva. Uglavnom su policajci bijeli, pripadnici srednje klase kao i ovaj što nije dobio posao. Negdje su zabrljali u proceduri.
Polahko prihvatamo sve za zapada, pa cemo i ovo.. 99%.. Roditelji, učite djecu pravim vrijednostima,npr: ima bitnijih stvari od z.granda ! ;)
Dogodilo se nikad.
pedera za predjednika univerzuma.Ako nema te funkcije, izmisliti je za pedera
White Sharia Now
Poželjeli fašisti batina izgleda
ovo ce fakat smak svijeta. I treba kad je ovako.
I kad dođe da radi, teško će se sporazumjevati sa kolegama na poslu. Svi pričaju urdu. Poneko kineski, arapski i swahili. Ložač zna engleski pa ga stalno moraju zvati da iz podruma doće prevoditi.
@CicaSaDrine reče džikan koji nije nikad otišao dalje od smederevskog sandžaka
Pedere treba zatući na licu mjesta i suzbiti ih u startu.
Bijelci su gej