Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo hapsi Putine dosta je i njihove propagande bilo.
gledaj i učite ovi trojkasi iz Sarajeva, svijet godine nam prirede nemoral Kome da se dodvaravamo ,razvratu i nemoralu
Nije pokret zabranjen već je proglašen ekstremističkom organizacijom što i jeste.
Tako treba bravo !!!!
Respect za sva vremena 👏👏👏👏
Bravo Rusijo. Nedajte sirit nemoral i bolest.
Rusija nije izrael da se promovisu ove nazadne stvari.
U haps bato,gejeve u haps!
Bravo Rusija.
Udri po njuskama
Sutra ce Banja lukicu malo pretrest. Leglo pederluka
Od okupatora na suverenu državu nisam ni očekivao ništa normalno!
Ovo zlo nema granice , nazaolost zapad nam je nametnuo to kao mjerilo civilozovanošću, veš mašinu kad kupiš ima upustvo , sto bi bog stvorio covjeka da živi gore od životinje , da natjeras životinju da to radi ne bi radia , fujjj
Specijalna operacija 2.0
Osvjezenje.
Ovi derpei mi liče na ove naše 'legitimne' , u manjini su a hoće da se njih sve pita i da budu glavni. Manjina je to i treba ih postaviti na taj nivo gdje i pripadaju. Da se apsolutno ništa ne pitaju.
Pede..či..ne u cijeloj priči ste vi .Uzurpirali tuđe mjesto u Predsjedništvu...
Pametnom je dovoljno da vidi I razumije sve, posebno poslije desavanja u Gazi. Oni koji podrzavaju LGBT isto su cutali dok Israel ubija dijecu u Gazi. Isti ti govore i pametuju o slobodama demokratiji itd.. Sa druge strane ružno govore o Putinu. A Putin hapsi LGBT i podržava otpor naroda Palestine. Samo ovo je dovoljno pametnom da razumije. Čuvaj te se propagande zapada!
konacno malo razuma