Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos jedan krscanski psihopata,...
Po faci bi se reklo da je ovaj lik ili iz Zavidovica ili iz Zivinica
Po tvojoj izjavi bi se komotno moglo zaključiti da te brat retardirani napravio... 🖕🏻🖕🏻🖕🏻
nahebem se svima matete velikosrpske dušmanske koji su unaprijed optužili muslimane
Srpskih korijena! Pravo ime mu Velibor Spasic iz Krusevca porijeklom. Srpska posla!!!!
Igrao igrice pa da oproba malo kako to u stvarnosti radi. Eto u nas su maksumi nešto bolji, urade obuku za vožnju na Need For Speed, malo sa nekom od GTA i pravo u auto i na cestu. Kolika je amerika, naspram jednog sarajeva, pa opet ovi naši debili vode po pitanju žrtava nakon simuliranja igrica u stvarnosti.
https://www.sciencedaily.com/releases/2018/01/180116131317.htm prvo se edukuj malo
pametnije bi im bilo da su napravili turnir u nogometu ili basketu nego sto omladinu zatupljuju i prave agresivnima ovim igricama. i zakonom inace treba zabraniti u cijelom svijetu nasilnicke igrice jer ovi retardi sto hodaju po turnirima 100 posto provode po 15 sati igrajuci kojekakve gluposti od toga vise od pola su neke nasilne igrice
Nije problem u nasilnickim igricama, vec u roditeljima koji zapuste svoju djecu i dopuste im da igraju 15h dnevno igrice.
Katz?židovski terorista...garant debil zaboravio prilikom pucnjave kako se kaze allahu ekber i sl. pa propao pokusaj da se muslimani optuze za napad.
Nabijem vas na kurban sviju koji ste osunećeni
@Prd0nja zapravo o Abrahama se najviše ogriješio...
KAD SE TASTATURA MANGUP ZANESE
"pogođen sam u pluća...krvarim obilato...mozda je ovo moj posljednji tweet..."-koji kreteni!
Generacije DEBILA
vidi se po slici da je fino dijete
Pronadjen sirijski pasoš?
Saće mu nać da mu je pradedo 7. koljeno jednom kao turista posjetio džamiju
U Americi uzmeš utoku i ubiješ 3 i više ljudi, ako je ubica: Amer- tad je u pitanju gamer ili umnoporemećena osoba, a ako nije Amer, tad je u pitanju terorista ... SAD ne treba neprijatelj, oni su sami sebi najveći neprijatelji i uništiti će sami sebe. Pitanje je vremena kad će se suprostaviti jedni drugima, rase, nacije, sekte, bande, politika itd. ...
isto ko šiti i suniti
I naravno nije teroristicki napad!!!
@preludezalude Naravno da nije kad je covjek psihopata.