Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije posteno, svabe porazise i ukidose njihov sistem a nasim genocidadima dadose entitet i jos ih moljakaju dvaes godina da prihvate drzavu. kakva je razlika izmedju one njemacke i ovog genocidstana? nikakva!
Vi posrbljeni Wlasi ste otpad civilizacije. Za vas je samo vodokotlić i april u Beogradu 1999
A da li je bilo fer što su muslimani u Bosni vekovima ugnjetavali hrišćane i radili im šta su hteli? Da li je bilo fer što su bosanski muslimani koji su činili tek malo više od 1/3 stanovništva držali preko 90% zemlje? Da li se i jedan musliman tada javio da priča šta je fer i da se bori za prava i jednakost svojih hrišćanskih komšija koji su stradali i bežali za Srbiju i Hrvatsku da spasu živote?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Haha, nove generacije... jbt jos nisu chuli ni za naciste, skolstvo na nultom nivou.
Hahahaha
Ne mogu biti toliko neinformirani, nema šanse.
Njemci imaju morala i obraza pa ih je sram za zločince.Bice da će Srbima prebaciti i svoje zločince da ih veličaju i krste se
pa ovaj svijet je puko ko lajsn
Hvala Kolumbiji sto održava sjećanje,na slavni Wermacht i uniforme koje je dizajnirao Hugo Boss.
Hahahahahahahhaajaha
Hahahahahahahah
Zaostao narod, oni su garant mislili dobro a ispalo lose. Takvi smo i mi zaostali, mozda koju godinu ispred ovih.
Ha,Ha,Ha ovaj svijet je u potpunosti L U D !!!
Steta aizrael stvarno vodi racuna o komsijama PALESTINE
Onaj ko negira postojanje BiH, Bosnjaka, Bosanskog jezika... ima genocidne namjere. Bilo da se radi o pojedincu ili politickom programu. Genocidne namjere i to treba jasno i glasno govoriti.
Narkosi
mogli bi i neki srbi ih obuc, s obzirom da idalje velicaju cetnike, domace izdajice, pudlice agresora
Zasto niko ne pise sta je Mirnes Ajanovic sinoc objavio na Centralnom dnevniku u vezi vakcina ???
Odavno poznato da je Klix placenicki portal
Kakvi pavijani.