Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
12 metaka ispuco pa nije transformers........... ti srce
ispostavice se da mu je dedo srbin doso nekad davno u ameriku pa ostao mu taj genocidni gen u fameliji
Lik je bio 195 cm visok i imao 136 kg tako da ti je to isto kao da je i Transformer!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
To nije samoodbrana već egzekucija... i to 12 puta!
samoodbrana je srazmjeran protunapad, dakle sere ko foka rasist pogani
Glupsoni i jadovi od danasnji muskaraca koji niti vojsku nisu sluzili komentarisu ovdje , a ne znaju da sa jednim metkom nemozes nista crnji koji ti drzi za pistolj.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa fuj, šta sve hoda ovom zemljom. Ubiti nenaoružanog mladića od 18 godina, uzeti život mladića koji je mogao mnogo postići, ispaliti 6 metaka u njega i onda to nazvati samoodbranom. I još kaže da se ne kaje, da mu nije krivo što je prekinuo život. Ovo treba ubiti!
Prođi i ti, vrijeđaj ih, zovi ih crn*****a, izazivaj ih, pa nek' te ubiju k'o bezvrijedno smeće koje i jesi!
Haj uzmi pištolj i upucaj se. Učini svijet sretnim, rasisto gadni.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Svaka tebi cast, neka si ti njega rokno...jeste da si se sasro pa nisi znao skinut prst sa berete ali nema veze. Zato on vise nece praviti probleme, jebes boju, rasu i pripadnost.... smece ljdusko treba rokati i cisiti drustvo. Da hoce ovakav zakon zavesti i kod nas bilo bi mjera, pobiti govna i zdravo zivio. Sto trositi pare na zatvore i njihov zivot u njemu kada oni nikad nece biti bolji.
njegova savijest cista ko amricka demokracija
12 metaka u samoodbrani ???????
Pull the trigger, kill a nigga, he's a hero...
Kad kod nas puste kriminalca, svi pričamo "što ga ne uhapse, ovo ono". tamo ubije čovjek pljačkaša, kriminalca, i šta sad vi znate "12 metaka nije samoodbrana". Šta, neko te napadne i ti brojiš metke... dajte. Dabogda i naši murjaci ovako rokali ove naše pljačkaše i bodače.
pa gdje ce 12 metaka ispalit *ebo mater svoju. ko je ovdje demon?
Nek si ti ljepsi jb-ti konja pod rep.
12 metaka u samoodbrani:)recimo da je nakon 4-6 bio na podu..sta je sa ostalima?ne poznajem cinjenice,tako da necu dublje ulaziti u to..sumnjam da je samoodbrana bila.
jasta da su zasrali...to im je normala;)daj Sodoma mojne sada isil-a spominjati..odmori malo svega ti;)al sada ozbiljno...nisu valjda svi neinformisani i nepismeni u klix-u?sta se desava u redakciji..ajmo malo ozbiljnosti molim vas:)
sajber samo me pratis i pucas minuse...hahah..necu da trosim rijeci;)ja da napise, srbi ja vas volim ti bi minus spiucao..hahaha
Pa i mi smo pucali u cetnike da se branimo pa nas sada hapse ...A da je sreo Arkana demona sta bi onda...
Ubiti djete od 12 godina, i da ti ostane čista savjest? Blago tebi majmunčino jedna.
Ovo za malog od 12 godina se desilo u Klivlendu. Mali imao plastični pištolj i dva drota ga izrešetala...
Zar je uopće važno koliko je imao godina ? Ubijen je samo zato što je crn, ubijen je iako nije ništa loše učinio, ubijen je jer nije smatran čovjekom zbog crne boje kože.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
je3i ga, vama svi izgledaju ko demoni, palestinci, afganistanci, vehabije, rusi, samo ste vi lijepi i kulturni, pa si tako i postupio, kako si postupio. Bolje upucaj sam sebe , da negledaš više ove nerede što si izazvao.
Posto nikada niste zivjeli u USA, nemate poma kako je to biti policajac. Darren Wilson je oslobodjen i nece mu biti sudjeno, i zato ga ne zazivajte ubicom, jer on to nije.
...biti policajac je jednostavno...biti policajac u usa je privilegij jer tada dobijaš licencu da radiš šta hoces a drzava te štiti" zasticen si ko medjed!" tako da nemoj ti pricati sta ti znas o americi!" oslobodjen je i nece mu biti sudjeno ne zbog toga sto nije kriv, nego samo iskljucivo zbog toga jer se "drzavni" sluzbenici paze u svakom sistemu...jedni drugima kriju ledja! osoba koja radi za drzavu i osoba koja radi u privatnom sektoru su 2 vrste ljudi! to ti je isto ko u nekada u kraljevinama...svita oko kralja i oni kmetovi sto obradjuju zemlju... ko je uz kralja taj je blizu vatre i grije se...ko nije on je manje vrijedan čovjek... tako i u demokracji ko direktno radi za drzavu blizu vatre grije se i koristi beneficije! ko je u privatnom sektoru on je no name, drugorazredni čovjek!
Ja sam zivio 15. godina u Americi na istocnoj obali, tako da znam puno. Radio sam i sa crncima, bijelcima, ljudima iz Vijetnama, Etiopije, Evrope, Kine, srednje i juzne Amerike (Brazil, Honduras, Nikaragva, Meksiko). Iz mog iskustva mogu reci da su crnci veci rasisti nego bijelci. Ovoga policajca je oslobodila porota od 12 ljudi u kojoj je bilo devet crnaca, a za oslobadjanje je bilo potrebno devet glasova. U Americi je vrlo lako kupiti oruzje, za $50 - $100 dobijes pistolj kakav hoces i dosta municije. Ja ne opravdavam ovo sto se desilo, ali svaka prica ima i drugu stranu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Davno je Malcom X objasnio neke stvari ali Afroamerkinaci nemogu to da skontaju. Zato netrebaju nista bolje ocekivati..
Mi stalno pizdimo kako treba poubijati stoku i huligane u tramvajima i kada policajac ubije jednog koji ima toliko hrabrosti i drskosti da uhvati za pištolj i kaže da ga ne smije ubiti, pizdimo kako treba ubiti policajca. Drzava i narod apsurda...