Posto nikada niste zivjeli u USA, nemate poma kako je to biti policajac. Darren Wilson je oslobodjen i nece mu biti sudjeno, i zato ga ne zazivajte ubicom, jer on to nije.
Branitelje crnaca bi trebalo otpremiti u USA da malo zive sa njima, da uvece prodju crnackim kvartom, pa ako prezive pitati ih onda za misljenje.
...biti policajac je jednostavno...biti policajac u usa je privilegij jer tada dobijaš licencu da radiš šta hoces a drzava te štiti" zasticen si ko medjed!" tako da nemoj ti pricati sta ti znas o americi!" oslobodjen je i nece mu biti sudjeno ne zbog toga sto nije kriv, nego samo iskljucivo zbog toga jer se "drzavni" sluzbenici paze u svakom sistemu...jedni drugima kriju ledja! osoba koja radi za drzavu i osoba koja radi u privatnom sektoru su 2 vrste ljudi! to ti je isto ko u nekada u kraljevinama...svita oko kralja i oni kmetovi sto obradjuju zemlju... ko je uz kralja taj je blizu vatre i grije se...ko nije on je manje vrijedan čovjek... tako i u demokracji ko direktno radi za drzavu blizu vatre grije se i koristi beneficije! ko je u privatnom sektoru on je no name, drugorazredni čovjek!
Prikaži sve komentare (144)