Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boze sacuvaj! Ubili curu jer se odbranila od silovatelja i vrlo moguceg ubice! Treba vas sve podaviti koji ste ovo dozvolili!!!
pa sta cekas, idi ih podave sve
podavi*
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Prosto ostanes bez rijeci kada procitas ovako nesto, djevojku ubiti zato sto se branila, sto je silovana i ko zna jos sta prosto i jednostavno katastrofa. U tim drzavama nema normalni zakona, zene im sluze samo za rađanje djece i da bi se izivljavali na njima. I oni mi pricaju o vjeri ma kriza......
Prema najnovijim podacima UNESCO-a o visokom obrazovanju, Iran u odnosu na ostale države svijeta kotira na sljedeći način: - 6. po broju studenata (4,404.614); iza Kine, Indije, Amerike, Brazila i Indonezije. - 5. po broju studentica (2,191.409); iza Kine, Amerike, Indije i Brazila. - 5. po broju studenata znanstvenih studija (320.683); iza Amerike, Indonezije, Njemačke i Britanije. - 2. po broju studentica znanstvenih studija (219.414); iza Amerike, slijedi Njemačka. - 1. po broju studenata inženjerskih studija (1,599.329); slijede Amerika i J. Koreja. - 1. po broju studentica inženjerskih studija (476.039), slijedi Amerika. http://stats.uis.unesco.org/unesco/TableViewer/tableView.aspx?ReportId=168 Za usporedbu CIA WorldFactbook: 19. zemlja po broju stanovnika 79,853,900 (Jul 13 est) - 1. Kina, 2. Indija, 3. EU 4. USA, 5. Indonezija, 6. Brazil
Procitaj komentar od Queen, pa onda moj, mozda ti bude jasnije zato sam to postavio. A u vezi tvog odgovora, mi bez ikakvih sankcija, pa pogledaj nas, oni 35 godina pod najgorim sankcijama + 8-godisnjom proxy agresijom svih "demokratskih zemalja"...Sada se zapitaj gdje bi bila jedna Njemacka pod takvim uvjetima, pa ces shvatiti velicinu te drzave i njenog naroda.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dok je čekala da joj objese kćerku ona fejsbučila.Šatro,"jel ovo stvarnost..."Svašta!
Fuj Iran!
Dali je to bilo tako?Kako prođe ona cura,koja ukoka američkog obavještajca????
Istina je malo drugačija od zvanicne šiitske verzije ! Siledžija je bio šiit a jadna žena suniti, a u šiitskom Iranu važi zakon da ako sunit ubije šiita u bilo kojem slučaju, sunitu uvijek slijedi smrtna kazna !!!! dakle, suniti nemaju pravo ni da se brane od silovanja jer su u Iranu šije-rafidije vladari a muslimani (suniti) su niža rasa. Allah je najveći !
Samo vi i dalje širite propagandu i usput pljuljte u lice pravih žrtava silovanja.
Imal one sanele sani na klixu ? Seljanko zadojena.
dada to je Islam draga djjeco!
Da, da ovo je katoličanstvo, i to top level, papinskog nuncija, prestrašno, fuj http://danas.net.hr/svijet/djecake-na-orgijama-tjerao-da-u-tangama-masturbiraju
posljednja poruka, pjesam od zehre: ja djevojka, on oženjen majkooo...
nisam znao ovom klixicu popularni iranci,brazilci...ja sranja u ruandi
Tuga... Zar nema pravde na ovom svijetu?!
Siluju te i ti si kriva. Još te u velikoj većini slučajeva ubije neko iz tvoje porodice jer si "ukaljala čast." Islam logic. Kod nas je teško, al kad vidim kako je u islamskim zemljama, uhhh... pa Bosna je raj na zemlji.
Mogu samo da njezinoj porodici izjavim saucesce a njoj neka je vjecni rahmet njezinoj dusi. Ova Iranska bagra i ubice koji su joj nanijeli ovu patnju da Bog da gorili u paklu a njihova djeca dozivjela isto. Neka je ubila ono siledzijsko . Fuj kakve li odvratne drzave i uredjenja i sudstva i khurca
to su šije, oni ne opraštaju ništa.
Ima u ovoj prici puno vise nego sto Klix ili CNN pricaju. Ova zena nije osudjena na smrti onako bez veze. Imala je dugo sudjenje i na njemu je stalno mijenjala pricu. Jednom je rekla da ga ona nije ubila nego je neka druga osoba u kuci to uradila. A zatim je rekla da je ona ga ubila kad je nju pokusao silovati, a dokazano je da je ona dva dana ranije kupila taj noz koji je upotrebila, sto znaci da je isplanirano prije vremena. A zatim je rekla da je ona prije bila silovana (Sto negira prvu verziju price), ali koja osoba se vraca raditi u stanu silovatelja nakon toga?? Ovo je prica koju Zapad koristi da bi dalje pljuvao po Iranu, mada oni nemaju blage veze o cemu se radi.
BalkanPrince2, ako bolje pogledaš njenu fotografiju, vidjet ćeš ogrpmnu laž. Radi se o njenim noktima, velikim noktima. Pokrivena žena muslimanka, a to podrazumjeva da je vjernica, ne smije imati onako velike nokte, a uz to još i nalakirane. Poslije ovog mog zapažanja, uvjerena sam da je priča montirana.
BiH prvaaak, ne dozvoljava joj religija iz određenih razloga. Nije tema za religijska objašnjenja. Onaj ko je upućen, zna o čemu govorim. A ti imaš Google, pa pronađi ako te zanima zbog čega ne može imati duge i lakirane nokte..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hoćemo li to sada i Iran bombardovati