Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek si ti frajeru osloboden od pakosti i zanesenosti religije. Uzivaj u sobodi misli, slobodi govora, tzv liberalizmu. Neko ti je vec predlozio zonu interesovanja, ukratko: pivo, kafana, Avartar i boli te cuna za to sto neki Arapi ginu. Zracis bogastvom duha koju bi covjek samo pozelio. Religijom se manipulira, ali to nije razlog da budes kivan na religiju. Zar se ne manipulira politikom (pa je prihvacas), ekonomijom (pa je prihvacas), edukacijom (svi se edukujemo), itd.
Dok je god religija na ovom svijetu bice i problema jebale ih sve religije ovoga svijeta samo mutavi majmuni vijeruju u te gluposti ali nazalost takvih je mutavaca najvise.
Hahahha, svaka čast nek si mu ga vikno, mrze Islam zato što mu zavide. Da im toliko nije stalo ko što govore pustili bi Muslimane na miru,ovako stalno traže razlog da ih napadaju. K O M P L E K S A Š I !
Ghajar se sve do arapsko-izraelskog rata 1967. smatrao dijelom Sirije, ali je onda Izrael OKUPIRAO Golansku visoravan,Ipak, s godinama se selo proširilo van ranijih granica. To nije bilo problem do 2000., ali onda je Izrael OKUPIRAO južni Liban. a kasnije je Izrael OKUPIRAO i libanski dio Ghajara.STOKO OD LJUDI,BICE JOS HITLERA AKO BOG DA.
An Arab at the airport: - Name? - Abdul al-Rhazib. - Sex\' - Three to five times a week. - No, no... I mean male or female? - Male, female, sometimes camel. - Holy cow! - Yes, cow, sheep, animals in general. - But isn\'t that hostile? - Horse style, doggy style, any style! -Oh dear! - No, no! Deer run too fast!
Zaboravih @swedjan! Obavezno pogledaj Avatar , tu splacinu namijenjenu gluperdama da se odusevljavaju dok pravi producenti prekrajaju svijet u krvi-pravoj. Milion Sveda je vec gledalo pa nemoj da budes izuzetak.
Da se nalazi na bilo kojem drugom mjestu na svijetu, selo Ghajar bilo bi raj za turiste ?????!! zbog cega bi bio raj? po ovome sto se vidi na slikama najobicnija pustara
Ne pise se @svedjan nego svedjanin ali hajde neka bude. Koliko on vidi Arapi su....Sta ti vidis gluperdo,odrastas u ovom (i ja zivim u istoj drzavi kao i ti ali nisam Svedjanin idiote) drustvu i zasljepljen si...idi igraj playstation3 i xbox, opijaj se i na kraju sve povrati u jamu svoje vlastite gluposti...
E SVAKA CAST NA KOMENTARIMA BITNO JE DA SE NESTO KAZE PA MAKAR I BILO GLUPO AFERIM SVAKA CAST. SMISAO PRICE JE DA POTAKNE NAS SVIJU NA RAZMISLJANJE ALI IZGLEDA DA SMO MI IDALJE DALEKO OD \"NORMALNOG\" SVIJETA BEZ OBZIRA BILI SRBI,HRVATI ILI MUSLIMANI-BOSNJACI.
uz podršku amerike i evrope, naša izraelska braća će naći način da se odupru svom tom primitivizmu oko njih
@ Svedjan Dok recimo šveđani znaju se karat\' u pakšu i uživat u tome, kao i vršiti masovna ubistva po školama zbog depresije jer nisu dobili u pakšu :)
eto interesantna vijest ali sta nas briga sta arapi rade? nista! ko su nam arapi? niko. sta imamo zajednicko sa arapima? nista. koliko ja vidim arapi su strasno razliciti od nas, i samo znaju klati zene po centrima svojih glavnih gradova.
SMRT CIONISTIMA! SMRT SVIM ŽIDOVIMA! BLIZI VAM SE KRAJ ODVRATNA STOKO!