Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema pravde,nema ljudskih prava ima samo sirova sila zbog kojeg naivni stradaju.Uključi mozak i razmišljaj realno u kojem svijetu živiš.
@OKOnaOKO Ovakvi ne stradaju, jer je kod njih ukljucen mozak i nisu naivni, za razliku vecine koja se boji i bježi od istine.
Dolijao je i ovaj ruski placenik. Ako vam nije jasno ko je on ,upitajte se zasto nije hakirao ruske povjerljive informacije? Mozda bi onda saznali ko je podrzavao Milosevica u razbijanju Jugoslavije i cinjenju strasnih zlocina i genocida.Ovakvi su uticali na zadnje americke izbore i na vlast doveli Trampa.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Masonska posla! Za sta je kriv? Sto je svijetu pokazao istinu i njihove laze,kako prave budale od naroda i kako manipulisu narodom svojim lazima i prevarama!
Nije on dzaba bježao od sweskog pravosudja, ako je mislio da je to nepravedno i pristrano pravosudje nije trebao ići tamo. Takvo mišljenje recimo mi imamo o Turskoj, i ne idemo tamo, čisto da nas ne optuže. Mada većina svjedske novinarske elite se slaže da je swedska u samom vrhu, ako ne i vrh vladavine prava u svijetu.
Ne daj se Juliane!
Pustio bradu k'o i karadzic,kad se krio.
Hahahahahahahahahahhahahaha DOLIJAO... Ko igra za raju i zanemari taktiku, završi karijeru u nižerazrednom Vratniku... Zbogom levatino i ponesi vazelin, trebat će ti !!!
Reci mu svi znamo da najbolje znas kad ide sa vazelin
Da ne znam da je Assange, mislio bih da je Dragan Dabić.
Auuuuu bice belaja
Dok su ga gurali prema kombiju vrištao je: "Morate pružiti otpor". Baš me zanima da li je to govorio i onim djevojkama što su ga optužile za silovanje!
@4ward Koliko sam čuo, povučene su prijave
sav slobodoumni svijet treba da da podršku Assangeu niko ne traži to od monkey
Cudi me da ga nisu u bili
Samo mu fale naočale i bio bi isti dr. Dabić
@Mozart Stvarno lice a i radili su obojica za ruske interese.
Dabić 2
Sunovrat ljudskih prava i demokratije.
Jedno jutro zaboravim mob.kod kuće i odmah uhapse Assangea.Ih propade mi šansa za top komentar.😖
@Nepredvidiva aha ha ha.
Interesantno je kada vidim komentare kočopernih pubertetlija koji pozivaju na revoluciju i uče mene šta bi trebalo uraditi.A ja koji im mogu biti otac po mojim godinama,koji je učestvovao u ratu moram tu naivnu djecu dovodit tobe prije nego završe u kazamatu.