Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evropska rezija ide po planu. Skori kolaps zemlje, a onda podjeli , rasparcaj, uzjasi i vladaj. A oni trazli promjene, eeee budaletine jedne.
Jao ovih Ukrajinaca, koje p****. Cecena nema vise od 3 miliona i uspjeli su 1994 godine s*** Ruse i poslati ih nazad na Sjever. Tek 1999 Putin je bombardovao sve zivo i pobio preko 100,000 Cecena da bi mogao uzeti Ceceniju jer kako su ih ubijali, moglo ih je i nestati. A vidi sada ove Ukrajince, levati imaju 45 miliona stanovnika i ne smiju ni prnuti od straha.
Čini mi se da tebi puno toga nije jasno. Onako kako su se borili Čečeni se bori očajnici koji nemaju što izgubiti. Ukrajinci imaju, i zato taktiziraju. Malo po malo, mic po mic uz pomoć zapada, a na način kako smo mi s*** JNA i Srbiju tako će i oni Rusiju. Čekaj samo. Sjetih se sada primjera kako su Rusi htjeli Japan zauzeti pred nekih stotinjak godina, pa ih žuti išamarali da do dana današnjega nisu izašli na toplo more, a to je ono što Rusi žele. Isto kao Srbi, na bilo kakvo more.
A sada malo zvanicnih podataka o napredovanju Ruske armije kroz Jugoslaviju i u lazak u Njemacku i Berlin. Kroz Jugoslaviju njihov prolazak znaci njih 1.8 miliona zapamtilo je 3,5 hiljade zena koje su silovane a u Njemackoj oko 2 miliona zena i djevojaka.Eto toliko o Rusima podaci sa Akademije Srbije iz arhive-http://www.akademediasrbija.com/index.php?option=com_content&view=article&id=7031:ruski-genetski-kod-u-nemakoj&catid=49:izbor-autorskih-clanaka-urednika&Itemid=73
wow! koliko argumenata napisano s tri slova. javi se kad naučiš ostalih 27.
Ma nek ih zauzimaju hebes ovu vojsku Ukrainsku cuj nema niko zolje da ga rokne .
Ovo je početak kraja Rusije u ovim i ovakvim granicama. Joj kako su samo glupi to je za ne vjerovati. Sami sebi su uvalili presedan koji će, kad se počne odmotavati, rastočiti Rusiju. Pa oni imaju oko stotinjak autohtonih nacionalnih manjina koje su potrpali u Rusiju samo zato jer su ovi bili toliko zaostali da im je i sam pojam države bio stran. Ali danas kada se svijet ubrzano razvija, kada ovi počnu tražiti svoje vlastite države skupit će se Rusija kao džemper opran na 100 stupnjeva, vjerojatno će joj granica biti negdje do Urala.
sniperu, wow! koliko argumenata napisano s tri slova. javi se kad naučiš ostalih 27.
A za ove što lupaju minuse par pitanja; daklem protiv koga/čega se Rusi u stvari bore? Pa protiv Amera/NATO-a naravno. A što su dobili ovakvim raspleto situacije? Pa Amere/NATO na svim svojim zapadnim granicama, osim Bjelorusije. Dakle, čak i ako dobiju cijeli Krim i zapadnu Ukrajinu ostatak su nepovratno izgubili tj. sami su je gurnuli Amerima u ruke. Američki cilj je skoro postignut, a to je Rusija okovana na zapadnim granicama, osim već navedene Bjelorusija, ali neće ni to dugo. Bit će zanimljivo u idućim godinama, možda i deseteljećima gledati rusku reakciju kada shvate što su napravili, a ovamo na istoku im budu nicale krizne regije kao gljive poslije kiše. Realno, Vladolf Putler s ovim ništa nije postigao u geostrateškom i geopolitičkom smislu, jedino je sanirao pra promila svojih kompleksa pošto su ga svi tukli u osnovnoj školi. U geostrateškom smislu, koji se jedino i računa u politici, je zabio sam sebi autogolčinu koja će na kraju, pogađate, najviše koštati upravo Ruse.
Ma jebe se Ukrajincima, u EU su im napisali potvrdu da je Krim njihov. I da im neće ništa faliti.
Izgleda da je jaca četa Čečena nego cijela Ukrajinska armija, sramota bez ispaljenog metka im zauzese kasarnu.
srpsko-cetnicka metoda carapara i paravojnih formacija podpomognutih regularnom vojskom druge drzave.
Jesu ovi ukrajinci mace , ubijaju ih a oni ko male Juce gledaju sta se to dogadja ?!
Pa Ukrainci svi u civilkama!!!
Raso jesi malouman pa izbio bi svjetski rat da nato krene u akciju,suti bolje je ovako sjedit i lupat po tastaturi nego u rovu :)
tako su i drugi govorili 91-95 ma sta nas briga nije to nas rat... rat ne treba nikome,mrznja ne donosi nista....ali na zalost mnogi to ne shvacaju
NATO treba ovu rusku okupatorsku gamad pomesti iz Ukraine, i ne dozvoliti okupaciju Ukraine
jesi li ti rus ili jedes ono sto ja iserem onako bezveze
NATO samo na slabije sme
...hrvatska metoda...
Imas pravo samo sto su oni pucali kao ludi!!!