Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bogme je vec i Evropu podobro uhvatila
Imate i na wuflu.live isto podatke - iz istih izvora se povlace podaci. Ali je sustina, vakcine nema, znaci izbjegavajte javna okupljanja, prenapucena mjesta, kafice, koncerte, utakmice. Napomena: perite ruke bar 15-20 puta dnevno - po 20 sekundi minimalno - jer 20 sekundi je minimalno potrebno da ubijete virus sa ruku. Ne dirajte rukama oci, nos, usi. Znaci pojacana licna higijena - to je najjaci lijek koji trenutno imamo protiv ovog virusa.
Ako krene za Bosnu dugo ce cekat na granicama guzve su velike i ona ce se vratit nazad 😂
Afrika i J Amerika najsigurnije
Poruka virusu ' Haj naleti štae '
Dodajte na mapu i Hrvatsku. Evo i kod njih pronadjen i potvrdjen virus.
Najviše pogađa niske ljude :) neće dinarskog čovjeka, neće :D
Majku li vam kosooku.
Samo nasjedajte, sta drugo da vam kazem. Ova zima je toliko topla da je jos pogodnija za sezonsku gripu. Svake godine imamo bezbroj oboljelih od gripe i mnogo mrtvih, pretezno starije osobe. Jedno pitanje, kako to da ove zimske sezone nemamo nijednog bolesnika koji boluje gripu, ove godine nas preskocio virus, jer morao je pruziti prostor, Koroni.Razmisljajte malo, ne kosta nista.
@RufusAnonimus ja se trenutno oporavljam od gripe. Eto i tebi info za razmisljanje.
@RufusAnonimus mnogi imaju obicnu sezonsku gripu kao i svake godine. To nije uopste nikakva vijest jer je prakticno normalna pojava kao i upala grla, temperatura i slicno.
Po ovim informacijama, smrtnost je oko 10%. 2700 umrlo, 27000 oporavljeno. To treba da nas ohrabruje, a ne uznemirava, s obzirom da je virus plasiran na najbolje moguce mjesto za sirenje. Kinezi su najrasprostranjeniji na svijetu i ima ih najvise. Ljudska rasa se dobro drzi, znate?
@Nenin10 smrtnost je mnogo, mnogo manja!
@Nenin10 smrtnost je 2%. umiru uglavnom stariji i kromicni bolesnici koji su i ranije imali respiratornih problema.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo
Oni su ih i primili pa pustili dalje, koje budale majko mila. Jos uvijek ne mogu da vjerujem da su ljude iz zarqzene regije lagano pustili da udju u zemlju i zatim pustili da idu dalje od drzave do drzave. Mislio sam da su Italijani pametniji
Ovaj broj ne mjeri broj oboljelih.. Nego broj detektovanih.. A to znaci kolko kinezi su u stanju scaki dan uradit testova
ma ovo sve izgleda da je neki laboratorij napravio virus i htio da ga isproba..
Ako se uvali u Afriku prepolovit ce ih.
Dajte nesto o tom virusu, ne mogu nigdje nista da nadjem, pitam za ahbaba