Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako u državni parlament uletiti i isprepadati "liderske aždahe" da imaju odrednicu gdje trošiti keš koji su pokrali, na psihijatre i psihološke seanse od silnih trauma....
pa imali ste vi vasu "revoluciju" finansiranu sa zapada. Zar ti je malo bilo sto ste uzeli oruzje i napali i rasturili sopstvenu drzavu..ovi glupi ukrajinci su iako glupi 100 puta od vas pametniji.
da hocemo i mi ovako!! rusi gamad!!
Ja sam pokusao organizovati masovne proteste protiv nase vlade ali nisam uspio. Neka mi eto neko kaze sta uraditi, kako uraditi, kako nase glupe bosance probuditi da se trznu i skinu govna sa vlasti
Da sam policajac, kako bi ih pendrekom po nogama udarao, *** im mater uzduz i poprijeko. S druge strane, kao demonstant, ne trebaju svoj bijes iskaljivat na jadnim policajcima, kojima je posao da brane, vec na ciljane politicare ( iako nisam u toku )
jadni demonstranti
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Onaj za crijevom od hidranta nije dobar ni malo. Svaka cast policiji na saburu.
Pa vec ste jednom objavili ovaj video.
HAHAH , divi onog domacina, izvalio jasle iz stale, da moze tri drota odjednom da opali ...
Zasto se jednom ovako nesto ne desi u Americi, pa da svi ko ljudi uzivamo, ne stavljajuci se na stranu niti naroda a niti policije. Kakve su to ovce tamo pa im svaka vlast odgovara. A histerija ih uhvati kad treba da se bira novi predsjednik. To im je glavna zurka.
u americi ne smijes pipnuti drota. Inace metak popijes
a oružija u americi ko kod nas drva,odeš u market i kupiš pištolj,bez papira bez ičeg.oni se malo i ubijaju kako imaju oružija
kasnite ko gras
treba ih regrutirat u nase drzavljanstvo
I ko da sam vidio zlaju..u gužvi....
on je na spratu
Meni je ovo ok. Volio bih ovo gledati iz prvih redova ovdje na marin dvoru. I što ne namaraše one u odjelima?
Ovaj video je star barem 10 dana
je li i '92 bio brutalan napad na milenka karisika i njegove specijalce
Kako moze napad na policiju naoruzanu, opremljenu, oklopljenu, treniranu, dresiranu biti "brutalan" kad demonstranti moraju od policije da otimaju stitove i pendreke da bi napali policiju? Ne vidjo nesto da policajci stoje s cvijecem i lizalima. To sto se policija USRALA pa ne smiju odgovorit istom mjerom (a bogami i zesce, kao sto znaju) jer naroda ima vise... To nije brutalno. To se kaze da su vagine.