Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ameri su pali nisko s ovim likom.
pa to je normalno......sve je poskupjelo, zivotni standard amerikanaca je pao........gorivo skuplje nego ikada.......narod zeli dobro da zivi a ne dobro da ratuje na tudjim teritorijama....
Kod njih galon benzina jeftiniji od nase litre....
jbg i on je samo čovek,sila su broj jedan valja vladati ovom malom planetom a problema kolko oćeš sa svih strana ovamo rusi ovamo kina..indija ..i da oće nemože on sve,vidim u americi prozivaju ga za benzin za cene,ja lično mislim da nije loš,vidi se da je star,šta će..
BIDEN 💙💪
https://www.logicno.com/politika/je-li-joe-biden-potpuno-senilan-pogledajte-nove-gafove.html
Zna li Bajden da je predsjednik?
Ja sam siguran da je njemu svejedno.On počinje zaboravljati da je predsjednik a ono malo kad se sjeti odmah zaspe.Čovjek ima haman 100 godina,šta ga briga za popularnost.Njemu je bitno da odigra tombolu i pojede puding za večeru.
Trumpija je zgembala korona ovoga ce inflacija i poskupljenja ameri nisu naucili da se pate da prezivljavaju i da ukinu luksuz. Ako nesto ne ucini tu mu je kraj a njemu je izgleda jedini cilj zgembati putina
Druze klikse, sta je sa ugarskim reklamama, a legjobb ajanlatokat itt talalod. Osjecam se pravo kul, azijatski, ali me buni ovo legjob, jel to sto ja mislim da je.
Ma nije do tog.
Sano ću ovo reći - Trump 2024