Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadni ne bili. Ursula von der Layen: "davanjem statusa kandidata potaknut cemo Ukrajince da ginu za europske vrijednosti".
Sere mi se od europskih vrijednosti.
@derRumber nisam ja rusofil ja i dalje volim EU. I nisam lazljovac evo ti njen citat:Rat pokazuje da su ljudi voljni ginuti za europske vrijednosti. Ukrajina zaslužuje status kandidata. Ti mene opsovao majku, ja tebi razvaljujem sestru poslije majke.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nećete vi nigdje Uskoro ćete bit u sastavu ruske unije
buhahahaha baš kao što je Afganistan postao dio Rusije 😂😂😂😂😎😎
Ovima ko da Svire iz mumijeva prodaje jakne
Iskreno zar bi neko zelio biti zajedno sa javnom licnoscu koja predstavlja jednu zemlju a ima ovakav fasiticki vokabular! Zemlja zombija? I to mediji prenose kao neki uspijeh, dostignuce, pobjedu itd Ne kontam? Je li ovo taj civilizovani put kojim Ukrajina zeli ici???
Ako sta ostane od ukrajine
Ови као да нису нормални. ЕУ их изиграва оваквим вратоломијама, попут пријема услијед рата, а Украјина из дана у дан је све мања. На крају можда не буду ни постојали.
Volodimir i ekipa ulaze u Evropu, šmrakaju, troše lovu američkog poreskog platiše, a vojska mu plače pod Sjeverodonjeckom.
Niste vi ni bolji ni drugačiji od Rusa. Rusi su samo jači. Normalan svijet je na strani slabijeg i onog ko se brani. I treba tako biti, ali vi u EU!?
Ja na prvu pomislio Poturak . Otkud on tu
I ovaj je vise u Briselu nego u Kijevu...o rovu da i ne pricamo
kako sam zamrzio evropu
Da, Mihajlo Mihajlo, mrtvo slovo na papiru te baš čini dijelom civilizovanog svijeta... Hau jes no... Kako vas nije sramota poigravati se tako sa životima i nadama vaših građana...
Ne gubite nadu, ne odustajte od europskog puta. Bez zeskih rijeci jer to odgovara botovimai postivaocima Zombija orki na ovom portalu i podneblju. Otvoreni Balkan ili ruski kineski svijet nas ne interesira jer nikad nismo bili dio te price. Europski parlament sa svojim zakljuccima ide u korist BiH. Jedan korak jos a to je promjena politicke elite
Moramo biti svjesni da oni nece nas Muslimane u katonacistickoj uniji! Nama je spas u Rusiji i Turskoj koje su za ovakvu EU Svicarska!
Sta vam taj status znaci uopste ako Ukrajina nije clan EU. Ne zavidimo mi iz BiH za tim statusom naprotiv Bosanaca ima sirom Evrope sad nam pristizu Ukrajinske kolege alo imamo jednu slicnost nismo napustili svoju zemlju dobrom voljom -
Nema smisla uopšte govoriti o EU kad je ista pred kolapsom. Živi bili pa vidjeli.
Vi dio civiliziranog svijeta, gajili nacizam, vezali političke protivnike, Ruse, Rome za bandere, maltretirali ljude, ubijali, čak i žive ljude palili!!! Fuj 🤮