Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izraelu i Srbiji će doći kraj! AMIN
hoce 100% jer si to napisao na klixu :))))))))))))
.....malo prostora zauzimam....
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Zvuci kao strip kojeg je sastavilo dijete u osnovnoj skoli... Obican pokusaj da se amerika izoluje od povezivanja s izraelom...
svaka politicka igranka je kao djecija igrarija i bila bi smijesna da ne stradaju ljudi... djeca se igraju s klikerima a oni sa zivotima...
koliko li je ovaj klempo platio nekome za ovu reklamu ?
Hitler je od Srba popusio karinu!!!
Postani i ti dio internet senzacije! Erepublik je igra gdje ti kao pojedinac možes biti vojnik, političar ili ekonomista. Bori se za svoju državu, vodi svoju stranku ili postani milioner. eBosna i Hercegovina se dugo bori protiv eSrbskih snaga i treba nam vaša pomoć da ih nadjačamo i osvojimo čitav svijet. Prijavite se sada preko ovog linka goo.gl/nLBsYS i postanite dio Bosanske Erepublik zajednice.
koja glupost. da nisu htjeli da ovaj razgovor dospije u javnost ne bi ni dospio. sve je tako namontirano da je to jedan show. ko to jos prisluskuje nobelovca obamu?? haha. sega, sala, posalica, smijesni ste ljudi.
Jeli neko drogiran kucao ovaj clanak u klixu?
ovu foru moze popusiti samo totalni idiot... vjerujem da je razgovor tekao nesto kao: "nastavi ih dalje raketirati dok ti ne kazem stop"... "na zapovijed"
ovi se cifuti svakom usprotive...koja je to gamad..znaju da ih amerika moze samo kritikovat a podudara ih u svemu...jer jevreji drze pola americkog senata holivud cijeli do medija..najaci lobi
Isceniran razgovor i transkript...
Mars ba ,Gebelsovi ucenici.Mislite li da je svijet veslo sisao.
treba im bacit sihre............
Moramo se dobro pazit. Ameri bi nas za saku hicke prodali :D
www.youtube.com/watch?v=HD-VQDViO6g
Šuplja ko bakir
kako im se isplati uspostaviti poziv zbog ovoga, mogli su mailom.... :)
Obama ne seri sad, znamo svi da Izraelu daješ podrsku. Lahko je dati pola miljijarde podrske i onda reci : Neka ovo prestane !
Ovo je daleko veca glupost i opasnija samim tim od erdoganovih 100 miliona turaka