Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mogao jer je imao vazan sastanak sa Francuskim, Holandskim, Svedskim i po kojim jos euripskim predstavnicima za BiH. Ocekuje se da ga Europa proglasi zastitnikom Europskog kontinenta od civila Bosnjaka koji su goloruki krenuli da uniste europu. Kretenluk europski se ponovo pojavljuje kao sto je za vrijeme rata.
Pipo, siptarski deggenriku, spremi se za jedenje, jer smrtna kazna nije predvidjena nigdje u Evropi.
@zoka sigurno imas 19 godina i tata te silovao kao malog ... Onda su Albanci pravi Turci ? jer nije prezime na ić hahaha koji glupan ... Srbi kad bi trazili korijenje dosli bi u Armeniju ; )
ma ljudi to su male srpske opsrtukcije tog zatvorenika, nista cudno.. ali mislim da na kraju nece nista postici sa tim. oni se samo nesto glupiraju i izvode neke glupe akcije ali na kraju ih opet dostigne \"duga ruka pravde\" poz
ODGOVOR haskog suda u privatnoj PORUCI: mi cemo vas krvolocna zvjeri karaubico svakako cijenit jer ste covjek koji zasluzuje mir poslije svih licnih ratnih zlocina i genocida vi zasluzujete mir i postovanje,oprostite nam sto sm vas uznemiravali i poslije cetrnaest godina jos niste spremni za pocetak sudjenja. naravno dobit cete svaki dan krvavu mokracu vasih zrtava koje smo drzali u firzideru za jedno deset godina svako jutro jedna doza i na jraju super doza dat cemo vam tri litra krvi one ciste bosnjacke,da vam kazem dobru vijest ona je cista srebrenicka sampanj krv,najkvalitetnija za obnavljanje vasih amebskih nebeskih srbskih celija.no sikiriki haski sud dobro pazi vas... jah bljaka li i pravde parodija suda! BiH4EVER!
Pa vi i jeste bili za psihijatrisjsku terapiju kod dr. Karadzica
pipo hajde pakuj kofere i pripremi kasiku... smrtnu sigurno nece dobiti, a mozda dobije dozivotnu
il ce ovog krvnika genocidanog osudit na smrt il cu ja govno pojest javno na bascarsiji BIH4EVER!
E sad što nema većeg turčina od poturice, to razumem, teško je vama, jer ne pripadate nigde, ni jednima, ni drugima...Svugde se treba dokazivati...Ccccc...Žao mi je što vas moram razočarati, ali i mi vama pripremamo iznenađenja, i mi i Hrvati, tako da će Herceg Bosne biti ali i..... Samo polako, živi bili, pa videli ! A što se tiče vaših razloga, jasno mi je da vas je neki Srbin dobro \"ojadio\", bolje rečeno nije hteo ni štapom da vas dira, pa nam očito to ne možete oprostiti :) E da je znao, pa da zažmuri, možda bi i vama bilo lepo.... A što se tiče revanša-niste nam dorasli ni na jednom polju i nećete nikad !!!!!!! A što se tiče šljive-biće nas uvek pod malo većom krošnjom i hvala Bogu biće nas još više ! Puno pozdrava ! Pomoliću se za vašu ubogu dušu, znam da vam je teško! GENOCIDNU zoka je ostavio ovaj omentar na jednom clanku,ovom,citajte i razmislite dobo Bosnjaci Muslimani i Katolici s kim vi zivite! http://www.bosnjaci.net/komentari_citalaca.php?pid=35769
— zoka (2009-10-26 04:43:47) Pozdrav Gospođi Begović ! Nakon ovakvog jadnog pisma, meni je potpuno jasno da sam pogodila u srž ! Šta da vam kažem, mnogo vas žalim, ali mnogo ! Poješće vas taj jad i čemer koji nosite u sebi, pogotovo ta mržnja koja isijava iz svake vaše reči ! Hvala Bogu da nije tako kao što pišete, a te vaše brojke koje ste izložili su više nego smešne !Toliko jadnih zatočenih Muslimana, dece...ma prosto ne znamo šta ćemo s njima pa ih još izvozimo i u Rusiju,hahahahaha....Šalu na stranu, lepo sam vam napisala, rat nije dobro doneo nikome, ni vama ni nama, ali feniks se iz pepela diže i ide dalje. Tako i mi, a verovatno i vi (mada vi lično, malo teže!!!!). Boli vas Emir Kusturica ? Pa setite se i Meše Selimovića, istražio čovek svoje korene i shvatio da je kao i vi \"poturica\" ! Što se prezivate na \"ić\" ? Nema pravog Turčina s takvim prezimenom....Kad biste mogli da dođete do svojih korena, nažalost vašu veliku, stigli biste do Srba.
Nego šta će vam članak o spomeniku \"čiča Draži\", četniku iz septičke?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
koja G L U P O S T !!!!!!! Zna li gospoda dobro plaćena uHaagu šta znači, PRIVESTI U SUDNICU???
http://www.bosnjaci.net/prilog.php?rid=1&pid=35871 procitat!svi Bosanskohercegovacki patrioti procitat ovo i cuvat u arhive za uduce generacije i trazit pravdu.
otisao u WC gdje mu je i mjesto.
Jos nesto \"Novo zasjedanje najavljeno je za sutra u 14:15 sati\" Pa zar ovako kasno pocinju i rade mozda do 17 i eto jedan dan. treba u 6am poceti i prije 12 ne prestati GLUPOST