Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto je svracao??? On javno govori da klimatske promjene ne postoje. Budala!!!
A Riđobra-GADi po vlastitom pozivu otišao u Kazakhstan da kao ''prvorođeni nasljednik'' otvori izložbu 'Moj Babo je, moj Babo je. Izložba je 12 fotografija velikog formata sa nazivom '' Ujutro mislim jedno a iza podne drugo...''. Usput je podijelio i knjige '' Put od ''tabačkog mesdžida do GP Put pa sve do priznanja Republike Srpske.
I ovo je napredak , kako je do sada znao gluposti da izvali ! Dolazi i on tobe jer dva losa ubise Milosa , ne mozes sa svima ostro i da ih otkacis , sad vec imas protiv sebe EU , Rusiju , Kinu ...nije vise ni Amerika bas bas toliko napredna i toliko sila kao 90 i 80w