Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa imali su ovako historijsko zasjedanje prije mjesec-dva. Ne vidim zbog cega je sad opet historijsko???
Ko zna engleski i koga baš zanima može uživo pratiti sjednicu na: ( https://www.nbcnews.com/video/watch-live-trump-impeachment-vote-in-the-house-after-capitol-riots-99350085563 )
Ugusiti one koji misle drugacije. Tako ke i Hitler radio
Sad ce da ga rektalno rokaju
OVO JE REVOLUCIJA ! SVE IM ODUZETI OD IMOVINE DO PRAVA GLASA - SVEEEE ! ANTIFA !
Imaju sanse kao i SDA Sa "građanskom" BiH
Lock him up!!!
Placite SDP/NS/NIP KOMUNJARE placite opet ste izgubili i lokalne izbore kao sto cete izgubiti i opce 2022 godine i sada ste osvojili samo 10 nacelnickih pozicija, dok je SDA POBJEDNiK LOKALNIH IZBORA SA 31 OSVOJENOM POZICIJOM NACELNIKA OPCINA. SDA je simbol i najcvrsci stub odbrane BiH i bosnjackog naroda to Bosnjaci znaju i uvijek glasaju za svoje SDA zastitnike. Sretno SDA POBJEDNICI I NASI NACELNICI DA JOS VISE IZGRADITE I UNAPRIJEDITE NASE OPCINE.
Zna se rezultat čim je Pompeo otkazao posjetu EU. Ide brza tranzicija. Samo džaba sva ta priča na sjednici Kongresa dok Šešelj ne kaže da je Trump smijenjen.
TWAMPE SBINE 🤣
i mileta usputile