Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj je covjek pravedan al sigurno, Vatikan nastavlja svoju "losu" politiku.. SRETNO PAPA, TI SI GOSPODIN !
Vatikanski fasisti..ne daj se Franjo.
Republikanci i Socijaldemokrate u Vatikanu.
Dragi moji ljudi, Evo citam komentare da se neki zale o meni urednistvu portala, pa neki hoce cak i da me ganjaju uzivo Tko je to vidio? Pa jebote ljudi nije ovo kongo Jesam li ja koga uvrijedio? Ako se neko osjeca uvrijedjen od mojih komentara molim ga da se javi ovdje pa cemo vidjet sta mogu popraviti Ja sam vas zrinjski, predstavnik naroda BiH u bilderberg grupi. Covjek koji ima narod BiH uvijek na srcu Vas zrinjski
Sve je dobro dok ti konzervativci ne primjenjuju medičijevske metode..
Stalno seljadija koči napredak civilizacije.
Ne mogu mu okrenut cipele! Papa Franjo ljudina.
Znaš onaj stari običaj ispraćanja gostiju, pa im lijepo namjestiš cipele (iz poštovanja, obično starijim ljudima) da izađu... tj. okreneš u pravom smijeru :D Jbg ne znam objasniti :D
Vjerujte u Allah-Isusa, Isusa Nazarećanina i Isuseka i vjerujete u njihove namjesnike na zemlji Gospodina Viga, Gospodina Patrona, Gospodina Suneta i Gospodina Arpada i bit ćete spašeni. Sto posto.
Vjerske doktrine sazrijevaju na neki način,ovo je problem uopšte u cijelom svijetu,tumačenje religije kao prije 1500 godina je nemoguće,vremena su se promijenila nauka je daleko dogurala. Papa Franjo hoće da pokaže svijetu da je on običan čovjek,da nije nikakav svetac, želi pomoći sirotinji,voli ljude. Nekada u prošlosti su Papu nosili,to je danas nezamislivo a neki bi da i dalje spaljuju "vještice"na lomači ili kao u isil-u ubijati nedužne ljude zato što su kao neki"nevjernici".
Papa je barno u osinje gnijezdo. E moj Papa da si Bosnjo ovdje bi ti rekli nemoj talasat. Suti!
Kad ce rezultati popisa stanovnistva?
Sjebat ce ga Hercegovci.
I ja sam nezadovoljan kršćanstvom što propagira Boga Oca, Sina i Duha Svetog. Nezadovoljan sam islamom što propagira jednog Boga. Nezadovoljan sam budizmom što propagira Budinu filozofiju. JEDINA ISTINSKA VJERA JE VJERA U TRISUSA - Allah-Isus, stvoritelj svemira + Isus Nazarećanin, polubog prikucan za krst + Isusek, beba-duh iz letećih kolica.
Dje uzimas gudru care? Neki novi kanal? Imas li broj od lika?
boga nema, samo vam ispiraju mozak i otimaju pare. sve u ime boga , zaradjuje se a neplaca se porez drzavi.
Haj ti papa opet u Bosnu,da vidiš kako će ti biti bolje od ćevapa...
kupujmo domaće