Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispunjava sve preduslove, sluša bespogovorno Nijemce i Amerikance.
Podli latin ...
Pa nisu ludi Hrvatska je na crnoj listi zemalja za pranje novca
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sve vam je jasno zasto Svicarska nije u EU i zasto je GB istupila iz EU.
Kmeka iz avlije
Bice to dostojna zamjena. Jos veci lopov i gnjida
hrvati nemogu nikad vise bosnu napadnuti hrvati sa svim evropljani kao sto je i vecina bosanaca i nemaju vise "svoju politiku" mi se sada moramo fokusirati 100% na probleme koje nazalost dolaze iz manjeg BH entiteta da ljudi tamo konacno normalno zive bez svako dnevne doze anti srpskog milo miljutina dodoskhkija koji vodi svoj narod i manjeg bh entiteta u nestanak niti je jednom razmislio sta ce se sa brckom desiti u slucaju sezessije
Odavno provaljen da je prodato smeće!
Pa kome će se sad ovi naši uvlačiti u guzicu?!
Malom nečovjeku zinula guzica za visokim položajem.
Prihvatiće on mjesto veleposlanika u Zanzibaru, samo da je što dalje od Milanovića!
Hrvatska je uvijek bila prepoznata kao zapadni faktor u ovoj regiji. Srbija ruski, a Bošnjaci (dijelom) turski.
Hrvatska je presudjena za uzp. Fasisti i genocidasi
Evo naše legende Relaxa, zaboravio si naglasiti "prelijepa" Hrvatska. I nije, ba, faktor, nego čimbenik, kakav si ti domoljub, a pričaš srpskim.jezikom?
Dokaz samo koliko je ova pozicija nebitna i spletkarški orjentisana.
sto je babi milo to joj se i snilo.
Nikad veći cirkus nije bio u Hrvatskoj za izbore. Milanović ovog nazvao plamenim jazavcem, a ovaj Milanovića nazvao šmrkavcem. U jednoj su stvari potpuno isti, obadva su teška desnica, ljevica odavno u Hrvatskoj ne postoji
upravo to brate jedino je Mozemo ljevica a ovo sve ostalo teska ustasija
od ovo troje ne zna se ko je gori... ursula afera sa vakcinama (koja se pronasla) plenkovic prica za cirkusa ko dodik, a ovaj treci obzirom da je grk a vidimo gdje grcka stoji... reko bih da je pogubno... zasto nisu uzeli nekoga iz Švedske Irske Finske Danske, kud su nasli ove korumpirane CPI hrvatsku stavlja na 57 mjesto, Grcka 59. Svedske CPI 6, Irska 11, finska 2, Danska 1..
Znaci Kur…..
Ko ce onda biti predsjednik Hrvatske?
Jura Stubilić.
Grše
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sto se tice EU i njene vanjske politike tu su na pozetivnoj nuli odnosno niko ih ne ebe ni za groš. Kilavi orban ih vuce za nos a laktaskom vepru nemogu brnjicu nikad staviti na njegove smrdljice zvalje. Eto dokle su dobacili!?