Kćerke britanskog Fritzla
0
'Plaćale smo ocu da nas prestane silovati'
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Živa istina. A ja sam video jenu malu garavu, jebaa sama sebe, i rodila - MUSKO! TZiva istina, kad ju je njen sin pitao a mama ko te jebo pa nasto ja, mama njemu kaze - u strahu da ne otkrije da mu je mama i otac i majka - ona kaze - ti sibne. Ti si me kresnuo i rodio si se. Ti si svoj otac, moj sin i muz. ZIVA ISTINA.
to samo ima kod krscana kod katolika svakako je velika tradicija...sad ces vidjeti kad zohari navale na mene!!!:))
To je dijelo pakistanca jer su oni poznati po rodoskrvnucu i incestu.Kod njih se rodaci nedusobno vjencavaju.
uzas!!!!!!!!!!!!!
nevjerovatno.. treba uvesti smrtnu kaznu.. prvi na listi ovaj,onaj Fritzl i ona 3 sto su onog malog natjerali na oralni sex i snimali..
pa gora im je mati od oca hajvana.znala je garant,to ne moze da se ne primjeti i da ostane tajae sve te godine.zato se i pokupila jer je zamrzila i muza i kcerke.sram je bilo.