Kćerke britanskog Fritzla
0

'Plaćale smo ocu da nas prestane silovati'

Sarajevo-x.com
Sutkinja Jayne Ludlum, prilikom davanja izjave o slučaju
Sutkinja Jayne Ludlum, prilikom davanja izjave o slučaju
Kćerke britanskog oca-monstruma koji ih je zlostavljao 28 godina otkrile su javnosti svoju potresnu priču o torturi koju su obje prošle u ovom vremenskom periodu.

Ime oca i kćerki medijima nije poznato, zbog toga jer su sestre htjele zaštititi svoje sedmero djece koje su dobile u incestuoznom odnosu s vlastitim ocem.

Starija kćerka priznala je da je bila veoma uplašena i da je čak i majci lagala kad ju je pitala čije dijete nosi.

'Majci sam rekla da sam zatrudnila s mladićem koji je živio u našoj ulici jer sam bila u strahu da će neko saznati da je otac mog djeteta - moj otac. Kad sam pokušala nešto učiniti, rekao je da će nauditi djeci. Zato sam ćutala sve ove godine', otkriva nesretna žena.

Također je dodala da je seksualno napastvovanje počelo dok je bila mala djevojčica, te da ispočetka nije znala da se iste stvari dešavaju njenoj mlađoj sestri.

'Kasnije sam i plaćala da nas ostavi na miru, nakon što sam pronašla posao. Nikad neću zaboraviti šta smo proživjele, silovao nas je hiljadama puta', dodaje starija kćerka.

Njena mlađa sestra dodala je da ne žele otkriti imena javnosti jer djeca ne znaju ništa o svemu šta se dešava.

'Mislim da nikad neću reći djeci ko im je otac. Iako su ta djeca plod mržnje, ja ih volim najviše na svijetu i ne želim da oni pate kao što smo mi patile dugi niz godina', dodala je druga sestra.

Jedina osoba koja je mogla spasiti nesretne žene bila je njihova majka, za koju sud smatra da je morala znati šta se dešava njenim kćerkama, ali ona je porodicu napustila kad su kćerke bile tinejdžerke i prepustila ih na milost i nemilost ocu monstrumu.