Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vecina tih tkz. pjevacica i glumaca su se samovoljno prodali da bi stigli brze na vrh, zato mi ih nije nimalo zao. A i sad im je jedini cilj da izvucu jos vise novac, kad bi mogli opet bi se isto tako prodali. To su ljudi bez casti, oni su uvreda za sve zene koji su stvarno zrtve silovanja.
@svabo_alen Koja gomila gluposti. Ko si ti da ljude stavljas u neke generalne kategorije stvore neodgojeni i neobrazovani? Ako si ti iz porodice gdje je svima cilj da ”izvucu” pare na svaki moguci nacin, ne znaci da je cijeli svijet takav.
Nevina je ko francuska sobarica.
Ja ne vidim kako bi se ona mogla seksualno uznemiriti uopste...
Tip je odalamio rukom po zadnjici -sex,uznemiravanje a da ju je odalamio nogom sta bi bilo ,,vjerovatno nes politicki,,
Kurve hoce lake pare
Sa kim si se druzila nisi bolje ni zasluzila,to je sve banda raskalsnih bogatasa i oni su uvijek radili sto su htjeli,mogla si biti pametnija
ma samo treba jebbat
danas najisplativije optuzit nekog duznosnika za seksualno uznemiravanje ili silovanje
Na koji nacin? Obicno zene koje su maltretirane pa prijete tuzbom pa postignu i prihvate nagodbu su one koje prime isplatu a zauzvrat se potpisu na trajnu sutnju. Njih neces vidjeti ni na sudu ni u javnosti. Zene koji izadju u javnost su obicno one koje interesuje da sprijece soviniste da zloupotrebljavaju moc i utjecaj na drugim zenama vise od materijalnog interesa.
Bgm taj Lewandowski neka budala. Tako dobru, ja bi je udarao cijelu noć, a ne samo dva puta!
Kurave naj jac za optuzibanje seksualno
Ko joj nebi koke trazio
Došlo vrijeme da žensku ne smiješ ništa upitati jer te može tužiti! Otišlo predaleko!
@fallcon Ne pricaj gluposti. Ko je bio optuzen radi normalnog pitanja?
lepa ova pevacica
daj nemoj zezat
djevojko draga, ti si bomba. Ko te ne bi seksualno 'uznemirio' ...
Joj kakva je, pa samo jos da sebija "propjeva" o zlostavljanju...