Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dje je ovaj kr.st m nije valjda onaj iznad cet.nic.kog most.ara...????
Nedaj se Joe!!
Manje molit\' više radit\'.
Evo me u upravo u jednoj od zemalja navedenih u clanku gore... odnese covjece. Kod nas kad pocne padat\' i puhat znas sta ti je ciniti, a ovdje sve \"ono ko nema zime i nevremena\" a kad\' spuca nit\' se imas gdje sklonit\', nit sta radi i sva infrastruktura razvaljena. Vjetar razvaljuje i pomete sve. Nemosh\' hodat\' ulicom. Ma paraliza totalna.
Kolko smo mi sretni sto zivimo na balkanu, barem sto se tice ovih vremenskih nepogoda. Ove nase \"poplave\" su pic*in dim za one u pakistanu i sl.
Pakistan poplave.Island vulkan, Bosna poplave ,Engleska snijeg, Portugal tornado, Mediteran......CHEMTRAILS + HAARP = N W O !!!