Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...najlakše je biti umješan u rješavanje pitanja drugih država...
Licemjerna predstava za javnost. Ova dvojica su ista monstrumska bagra i rade u timu. Jedan obamica pošalje milijarde dolara izraelu u vojne svrhe kada su najgore terorisali Gazu, a dan poslije taj isti čovjek javno čestita Bajram muslimanima.
Obama posalji bibija nazad i to odmah
teroristicka drzava izrael, osnovana na terorizmu kojeg i sada upraznjava.
Smrad natanjahu nemoze bez rata,cudni svijetski arsini to treba zatvorit a ne slusat...
Vala da imaju i malo morala, sa ovim ratnim zlocincem se niko ni u putu ne bi mimoisao.... On mora odgovarati u Hagu za sve ono sto je radio i radi u Palestini.
Kako ironicno. Prijetnja su svi osim ove dvije zemlje koje zajedno imaju 10 ratova u zadnjih 20 godina! Amerikanci samo hodaju po svijetu trazeci i izazivajuci nova zarista da bi nahranili nezasitog vojnog diva kojeg posjeduju, o usput exploatisali sva prirodna dobra zemalja u koje dodju! izrael sa druge strane, i pored genocida vrsenog u Palestini gdje je skoro citav svijet to nijemo posmatrao, uziva u njihovoj podrsci na okupiranoj zemlji, otetoj od drugih naroda, usput okrecuci glavu i rezeci na sve oko njih svjesni da imaju podrsku amera, i njihovo naoruzanje!
kako je odvratan ovaj cionista bjedni, ubica...
Najodvratniji i najljigaviji politicar na svijetu Cionisti su zlo ovog svijeta
jebace vama iran nanu naninu samo se vi zajebajite
Rusija se potrosila na zastitu Sirije ,i danas stenju po Ukrajini placajuci tu ludost .Iran je sad sam bez ikakve zastite .Ako narede zatisavanje u Ukrajini ,Rusiju su vec disciplinirali ,mozemo ocekivat porobljavanje Irana
Ništa to nije čudno što ih svi mrze. Europljani ih mrze zato što su ih vijekovima ćifuti pljačkali. Arapi ih mrze zato što su im oteli domovinu i mrzit će ih do Sudnjeg dana. A i ti isti Jevreji sve ostale nazivaju Goyimima(mislim da znaš značenje). Židovi ne vole nikog osim sebe samih a i ja ih ne volim na isti način kao što oni ne vole mene, i zbog toga što utiču na moj život iako im ništa nisam kriv. Protiv Židova će se voditi veliki rat, a sad kad će, mi to još ne znamo.
NE PROIZVODE SE NIKAKVA NUKLEARNA ORUZJA. Jebani Izraelska sigurnosna organizacija MOSUL je potvrdila to. Receno je bilo da za atomsku bombu je potreban Uran koji je na 95% aktivacijske energije podignut, ali Iranski Uran je na 25% tj. TAMAN ZA NUKLEARNE ELEKTRANE. Seres kao foka Netanijau
Valjda MOSSAD.... Aktivacijske energije...?
ne znam kako da prevedem sa njemackog. google translate mi izbacuje nekakve gluposti pa sam napisao aktivacijska energija. ja sam inzinjer, nisam fizicar
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
3,2,1 ajmo antisemitiski komentari i pro-ISIS ....
Da te ovako drze na nisanu kad i ako budes nosila cionistu nista vise nisam zloban to je ono sto ti i tvoji radite drugima http://news.sky.com/story/678761/israeli-army-t-shirts-mock-gaza-killings
Smrt Izraelu i ISIS-u
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Rjesit ce to zidovi
zar ima ovoliko juda kod nas
nema dolara bez petrodolara
KAKVO KULMINIRANJE, NE BACAJTE NARODU PIJESAK U OČI PA JASNO JE SVIMA DA IZRAEL DIRIGUJE AMERICI. SVE SU TO INTERESI. ZAISTA IZRALE I AMERIKA SU NAJVEĆE ZLO ZA PLANETU.
Ako jesu, prestani se koristit internetom koji je proizvod "zle" amerike, ili smo ipak dovoljno licemjerni da necemo.
666_999 sto si nerovozan , ko ti drma kavez ::):)