Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta kažu klix stručnjaci za ovo, jesu li i to loši temelji i izgradnja
Bog kaznjava Turake za njihova zla dijelova sto su ucinili nad drugim narodima i nama bosnjacima
Kako takve retarde ostaviše samo im to zamjeram
Tesla je izazvao zemljotres u New Yorku 1900 i neke i zbog toga protjeran s Log Ajlanda a da ne mogu Ameri u 21. vijeku.
Odjêbi...
Zemljotres je pogodio podrčje gdje Turska planirala veliku ofanzivu na Kurde, dakle tursko-sirijska granica. Ma slučajno moje mudo !
Ah što nam je neko priglup majko mila.
koliko vidim komadi tzv aerodromske piste su dozivjeli istu i slicnu mafijasku IĐMT korupciju bez zelje da umanjujem snagu zemljotresa - treba biti corav pa ne vidjet koliko je siromasan materijal za nesto sto bi trebalo da bude najsigurniji na svijetu.....
Jedan tunel za fortu
i baš potrefi par mjeseci peije izbora.
Pukla zemlja.
Pa je li moguće da nema niko normalan od našeg svijeta u cijeloj Turskoj, dakle naših doktora, naučnika, običnog naroda, mora li svaka druga vijest biti od neke influenserke i ostlih bogalja ??
Pa ne idu skolovani ljudi u Tursku raditi lol...tamo su samo influenceri