Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja izjavio štednja ubija, pa pokupio minuse
E i ovo da cujem.... " upozoren je prije polijetanja sa aerodroma u Boliviji da možda neće imati dovoljno goriva"... pa koja neodgovornost cuj MOŽDA????? pa nije voda ccccc e svasta ....sta se desava sa ovim dunjalukom..???
Veli on pumpadžiji -Sipaj za cenera! a ovaj će njemu -Zabrinut sam !
sipaj ba, plin je to, može do kanade diogurat
Da se ne zaljuljaju fotelje nekih pojedinaca, sad kad je mrtav možemo slobodno uprijeti prstom u tog nerazumnog pilota. A Mula Ibrahim je rekao da je dobro dok krivicu bacam na neku nerazumnu silu. Opasno bi bilo kad bih krivca potrazio na zemlji.
Pa dobro lahko je Mula Ibrahimu on leti s Burak-om , ovdje ipak lete obični smrtnici a nisu tako obični više dođu kao svakodnevni heroji. RIP svim članovima posade.
Ko Kod amidze Idriza. A tako tragicno.
Ja ne volim biti na rezervi u autu, a kamoli da sam pilot i letim na rezervi u avionu.
Nažalost , mnoge aviokompanije zbog ekonomskih razloga imaju tu praksu točenja goriva do "taman kol'ko treba".
Velik broj aviona leti i slijece na rezervi, radi ustede goriva...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kasnjenje nije uzrok pada vec glupost kapetana aviona, i njegove kompanije.
BAKIR JE LOPOV
Bakir ne bi bio Bakir da mi nismo ovako extremno glupi. Ne samo Bake vec i ostala pol. elita. Objektivno.