Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najvise americki avioni padaju svakodnevno od novih do starih
to je sve do lošeg goriva.... dizne najvjerovatnije
Upisite i njega da je poginuo od korone.
Koliko je to miliona stete
Bozja kazna za sva zla po svijetu.
Ova jadna država i njeni još jadniji stanovnici sve više liće na Albaniju pod Enverom Hodžom .Komično je da se ovde komentarišu avioni , automobili , G5 , a nisu u stanju da naprave nešto od krompira ( npr čips ) , sladoled . Tako je to u državi kojom vladaju neznalice i moralne nakaze a glupi narod ih brani . E pa krepajte kada dozvolite da vas 20 puta prevare na izborima.
Prije industrijalizacije bili smo zemljoradnicka zemlja (Kraljevina SHS). Raspadom YU gdje smo pravili raketne motore, podmornice, avione, helikoptere, auta... sada vise nemamo ni kadra(ljudi su vani), a nemamo ni fabrika niti infrastrukture. Ponovo se budimo, ali bicemo zemljoradnicka zemlja. Vakat je otkucao. Vracamo se zemljoradnji i to je to. Samo gledaj.
korona
jel od korone?