Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet kazem, yebo tu demokratiju gdje smijes bit' peder a ne smijes pusiti na ulici !
Pa eto puši i ako te neko uhvati reci da si peder hehehehehehe, to ti je demokracija, još ako ga popušiš nekom pederu onda imaš doživotni imunitet, kao diplomati.
Aj' ne seri :).
Mogli naharnit pola gladne i napacene Bosne
1. Što bi oni to radili ? Koga ti to hraniš pa očekuješ da i oni hrane ? 2. Pola Bosne nije gladno ... Dok rezdelije padaju na asfalt i trunu neću da prihvatim da ovdje ljudi gladuju !!! Nema za Nutele, ali za hljeba hvala Bogu još uvijek ima !! (ne kažem da neće biti gladi, ali trenutno je tako) 3. Kad bi naš narod više pušio domaće proizvode, možda bi bilo više para za nas, al pošto svi gledaju šminkeraj, onda ćemo sami sebi staviti govna u usta... i dobro zavrtiti petom !
Prestao sam pusit pljuge al ka ovako lijepu sliku vidim odmah nostalgija proradi...
ne koristi narkotike ni opijate nijedne vrste ali mi nije jasno zasto je pusenje na ulici dozvoljeno a duvanje ili cuga u parku nije ?
daj cigaru, daj cigaru.... ma ev ti cigara, jebla te ona..."
jebla te ona bez filtera, daj sfilterom :)
daj cigaru, daj cigaru.... ma ev ti cigara, jebla te ona..."
mani mentol trebaza bosnu uvest malboro sa aromom cevapa uhh kadeb to bilo zapalis a sva kuca zamirisi
Neka izdvoji veci procenat za Izrael kao Coca Cola i imace podrsku evropskog parlamenta.
Vratite nam Marlboro Lights hebo vas ovaj Marlboro Gold!
sto jel ubi Gold?
Ma DRINA jedina je carica cigareta, *** sve ostalo ........
Sve za profit
Jebo natpis, jebo sliku, jebo sve, samo nek snize cijenu.