Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obicna patka za birace... Svaki put kad Pentagonu treba vise para iz budzeta, odnosno kad debele tatice iz vojno-industrijskog kompleksa trebaju vise novca i planiraju novo povecanje budzeta plasiraju se ovakve price... Akteri se mjenjaju, nekad je to Kina, nekad Rusija, nekad Iran, al u osnovi prica je ista. Ugrozeni smo, a ako ne potrosimo ovih 200 milijardi mrski neprijatelj ce nas nadjacati...
Vrijeme je da vam neko pokaze zube... A drago mi je sto ce to biti Kinezi, mamicu vam hebem... I cuj ovo "Pentagon tvrdi da su američke baze u Okinavi u dometu sve brojnijih kineskih raketnih sistema srednjeg dometa," pa ko vas je tjerao da pravite baze na Okinavi, tik uz Kinu?
Imas neki problem?
Još koliko im dugujete, da zatraže da im vratite, bila bi vam baš puša
Made in China
kosooki su slia......
Strah amera ne postoji od jačanja kineske vojne sile nego od nadolazeće komunističke ideologije a potom i promjene društvenog sistema.
...STRAH JE OPRAVDAN ALI KAPITALISTI MORAJU DATI SILNE HILJADE MILIJARDI NARODU DA NE BI BILI OBEZGLAVLJENI LJEPOTOM KAPITALISTIČKOG SISZEMA...
Kakva crna komunisticka ideologija... Pa Kina sa komunizmom ima manje veze nego SAD, ta ideologija je otisla na smece historije gdje joj je i mjesto. Jedino jos Sj. Koreja i Kuba jos guraju te gluposti...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jasno ko dan , je.bite amerima majku !!
Nikada mi seks između vas i Amera neće biti jasan... Na jednoj strani ratujete između sebe (Irak, Avganistan, Sirija, Libija...) na drugoj zajedno (Bosna, Kosovo)... Kakva je to ljubav?
to će biti moj drugi rođendan ... kad ameri udare na bratski narod kine, što prije to bolje,ne bi li ih konačno đavo odnio (amere naravno :) )
nisam srbin
ja ne; ... s tim da nemam ništa protiv srba, kao ni protiv ostalih; ja samo ne volim fašiste, ni prikrivene ni one koji otvoreno nosaju svoja znamenja (npr. otkako je bora čorba postao četnik u mojoj kući ne svira ili npr: ako u filmu igra hadžihafizbegović, mijenjam program, ili ako na radiju pjeva tompson, mijenjam :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mora neko i vas da ugrožava xD
Viva comunismo!
e la liberta
Prpaaaaaaaaaaaa , prpaaaaaaaaaaaaa ....
kada god Amer pisao da je neko jak to je u prijevodu znacilo da je taj neko najebao dwbelo
A vi?