Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ZAKONOM treba regulirati da se niko ne može KANDIDOVATI nakon 70 godine, ma u kakvoj fizčkoj i mentalnoj KONDICIJI bio !!!
Biden je bas senilan,motorika mu oslabila,puno gresaka u govoru,ponasanju,pokretima.Covjek je star,bas grohnuo. Ali i ona je garib samo takav,bolji se kopaju.Sta je ovo?Zar Amerika stvarno nema kandidata srednjih godina?
On je umro, samo ga vuku zbog penzije
Nije mi jasno da ljudi misle da na svijetu postoji neka borba između dobra i zla pa jedni misle da je zapad, drugi Rusija... a to su samo dvije velike interesne skupine koje se bore za moć i novac. Dobro na planeti postoji samo na malim nivoima, među anonimnim ljudima koji pomažu jedni drugima, komšijama, volonterima, običnim ljudima... ne treba se zamarati svjetskom politikom, to su sve munafici
Pelosi sebe kandiduje za prefsjednicu SAD. Jasno je da Bajden iz zdravstvenih rszloga ni sada nije u stanju da vodi državu
Star je on ,da vam damo Tigra intelektualca,nije on za gradonacelnika,on bi mogo voditi i Ameriku,po procjeni SDA mozgova.
dva šejtana...