Osuđen monstrum iz Nevade
0
Pedofil snimao odnos s dvogodišnjakinjom
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
o boze :(
na kolac
katastrofa...pa ja bi njemu najgoru mogucu ovozemaljsku kaznu...on je za hronicnog kineskog mucenja, pa onda na elektricnu stolicu. majku mu, bio je ovaj slucaj u emisiji larry king-a, da se najezis kako experti opisuju slucaj. cak su prikazali i neki materijal...tad mi se sledila krv u zilama, ne mozes da vjerujes da je neko sposoban na takvo sto.užassss jedan!
zivio iran odmah dekapitacija
Samo da mi je 20 minuta nasamo s njim pa neka mi oduzmu 20 godina zivota, poslije toga bi on sam molioza 300 dozivotnih. Nisu mi jasni ni ti bogovi, ako vec postoje, zasto ocigledno sjede skrstenih ruku. Zar ovakvi monstrumi trebaju uopste biti zametnuti, a kamo li da budu rodjeni?
jedino me tjesi sto ce on sada u zatvoru kod tatice crnje na masazu svog analnog otvora na suho...
Ubit\' govno al\' prije toga dobro napatit\' (npr. razvalit\' mu analni otvor raznim alatima) da dobro govno osjeti bol, a ona k\'o kera ubit\' i bacit\' na kakvo smetljište. Koji umobolnik u pi*** materinu, pa nemam riječi stvarno! :(((((
Oj majko moja miia, pozli mi!
odmah ubiti
Joj Boze, pa ne mogu to ni zamisliti....Kako li je to jadno dijete, nisu napisali je li prezivjelo il je skroz razvalio, gluho i daleko bilo...Vidi mu face, ja mu ne bih ni sudila...Vezala bih ga i reckala ga na sitno tupim nozem.
Koji manijak!! Fujjjjjjjjjjjjjjj!