Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Presera*anja. Briga me za Ruse ali nije uredu. Zar teroristicka nije i SAD, Izrael a ako gledamo malo sako u proslost i Francuska, Spanija, Italija i Belgija? Licemjerno
bice hljeb i 3KM... sve je tako dobro isplanirano sa vrha piramide.. od srednje klase napravi nizu ..iscijedi im ono malo ustedjevine sto imaju
Nisam za Rusiju nikak ali ovo je ponižavajuće Rusija je izvršila napade invaziju na Ukrajinu. Mislim da su svi ljubomorni na visoke energente Rusije naročito USA.
Ovi se bas nameracili na uniste Rusiju. Licemjeri odvratni, SAD terorise citav svijet vec decenijama... jel ima iko vise normalan?! Zakrhali ste se s Rusima i ne ide vam... jasno je da je Ukrajina uludo izgubila desetine hiljada zivota i povlacite ocajnicke, ali vrlo opasne poteze. Zapadna civilizacija koja je trebala biti vodja progresa u svijetu se pretvara u fasisticku imperiju... tuzno, jadno prejadno.
To što Rusija radi sa civilima u Ukrajini i jeste teror.
Moze komotno, ali sa Izraelom.
... a Ameriku ?
I to Milanovic prvi da je proglasi.
Nakotilo se rusofilne paščadije ko nikad dosad!
Vala i vas fasistickog otpada ima na bacanje.
Nema NATO m**a za to, oni suradjuju Rusima, sve ovo je vec davno izrezirano kao i svaki rat svugdje u svijetu. Na kraju obicno, narod strada, guzonje izadju bogatiji. Vladari iz sjenke. Nato nece prstom mrdnuti da padne jos 10 raketa na neku okolnu clanicu NATO-a jer bi to bila objava World War 3!
Licemjerno. 'Posvećenost' vaša je kao snijeg '84. kad je bila Olimpijada.. Nego de vi nama nemojte više embargo uvoditi.. ako zapuca.. a zveckaju komšije s oružjem.. valja im primit po dupetu opet..
Agresori i teroristi.
SAD su pretpostavljam antiteroristicka drzava
Doduše, kad NATO puca iz cijevi ne izlaze granate nego cvijeće, ljudi oplemenjuju planetu botaničkim vrtovima.... I jedni i drugi su u pet deka..
Treba da bude tako, svaka drzava koja izvrsi agresiju na drugu, treba da se proglase terroristima. Mi smo 92 i 93 imali ta iskustva.