Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Papa je uistinu moderan čovjek, koji je jedini u tom kleru sposoban da katoličku crkvu uvede u 21.stoljeće i oporavi je, bez da i takne temeljne crkvene dogme. Istančanog smisla za humor i posebice osebujnog stila iskazivanja svojih misli koje mnogi ne razumijevaju, prosto jer Papa ima veoma karakterističan način izlaganja, on predstavlja za mnoge koji ga ne razumijevaju enigmu. Čovjek izuzetnog moralnog digniteta i osjetljivosti za ljude, posebice ljude u nevolji.
Pa šta će im cigare, kad puše čune.--------
Da je ovo u Saudijskoj Arabiji sad bi ovdje imali 7 miliona komentara kako su vehabije nazadne. Al pošto je u pitanju katolgrad onda je sve cool i IN.
jos da zabrani pedofiliju, i sve OK
Ватикан је много веће зло од пушења.ЖИВЈЕЛО ПРАВОСЛАВЉЕ !!! ☦☦☦☦☦
Čudi me da ti kao pokličaga nisi poslao do sada već grupu iskusnih četnika koljača makar onih ravnogorskih pa da napadnu vatikan to vaše najveće zlo.
Ko je Burke? Puši li se ispod Burki? Pitanja, pitanja...
Ovaj neda ni pusit ni abortirat. Znaci kad ste u vatikanu vadite ga
U BiH to ne moze zabraniti ni Papa Bakir!! Nazalost!!