Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ni cudo kad Izrael pomaze entitet RS, rezija ista samo glumacka postava drukcija.
Nesporazuma?
ajde lividni papa gledaj svoja posla!
Katolička demagogija...
Izrael je teroristicka drzava potpomognuta od strane Zapada.Molim te Boze vrati Hitlera jer nije dovrsio misiju.
Jbg papa vidi ti to tamo s englezima,amerima i ostalim.
More!!! Protjrati okupatore iz Palestine i problem je rijesen...
Papa Franjo je veliki covjek koji svakodnevno svojim rijecima i djelima pokazuje koliko mu je bitan mir, covjek i solidarnost.
zaclipedu
Ako ima veće đubradi od srba onda su to izraelci.
PAPA SAMO PRICA, NISTA DJELIMA NE RADI. SAMO CAPRI I CAPRI, U ZLATU OKICEN. MEDIJSKI EKSPONIRAN VISE NEGO HOLIVUDSKE ZVIJEZDE
a što to može uraditi? Jel on dužan izmirivati židove i muslimane? Ako se njihovi politički lideri ne mogu dogovoriti oko mira što bi to papa morao. A svejedno, kako god okreneš, najdeblji kraj su izvukli kršćani sa bliskog istoka, koji tu žive skoro 2000 godina, pa opet ni papa ni putin ne mogu tu ništa puno učiniti.
zatucani pastuhe pa de onda da neki hodza ucini neko dobro djelo.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Ne okonca to niko ziv