Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... najpoznatiji čovjek na planeti, juna o.g. prošao Sarajevom u polovnom Fordu, da našim glupim i nedokazanim BHS glavatorima, očigledno i očevidno, da svi razumiju demonstrira skromnost, a baš oni koji su pred njim klečali i ljubili mu stope, o trošku napaćenog i siromašnog BH naroda, budžetskim novcem uzimaju sebi BMW, luksuzne džipove... papa zastajkivao da se pozdravi sa običnim čovjekom, a naši ministruju i direktoruju oholo "s visine", kao da su okupatori, a ne dio ovoga naroda... Svaka čast gospodine Papa Franjo, podržavaju vas ljudi diljem planete....
ajde budalo, ne drži ti meni pridike... u fokusu mog razmišljanja nije religija... već pravedni i humani odnosi među ljudima... Ko god zagovara pravdu za mene je dobrodošao... bio prosjak ili car ili Papa... svejedno....
Ovaj covjek mi se cini ispravan i javno govori o lopoviji pod mantijama. Vatikan je najveca i najorganiziranija banda na svijetu.
...imobiliare s.p.a.
Dobro je da je dosao jedan dobar na njihovo celo. ALi ne moze on nista sam protiv njih toliko. Ali ucinio je do sad vise nego bilo koji drugi papa korisnoga.
Cuj ovog,spreman se useliti u manji stan poput papinog,tuga brate,tuga.
Papa, papa, ti ili si stvarno pravi Papa, ili si baš levat?
Ili levatiš ostali svijet? Simpatično. U duhu vremena. Eej.
Idi bre Papa šaljivdžijo bez traga ! NE vole samo novac nego i dječake !
Pozdravljamo kardinale uz plesmu frupe Abba Money money money...
Problem nije samo u popovima nego u sistemu. Kad vidis samo stolicu u kojoj sjedi papa koja kosta vise nego neciji cijeli stan dosta je. A ostalo da ne govorimo. Ali on se kao pojedinac trudi biti uzoran i svaka mu cast.
Ima ih svagdje moj njofra ! Vidi kod nas kako su zauzeli vile , kuce i jos mnogo toga i jos zicaju pare od naroda kao da im nije dosta sto im je bog dao !
Kod nas pun parlament takvih !!!
Kod naske u Djematu,svi vole novac isto tako :D
...uranio.
trebo sam završiti za svećenika, al tko mi je kriv kad sam budala .
...valjda se kaže "svršit za svećenika"...
kako god da se kaže, ostaje žal za istim.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)