Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma da, pretjerano nadmetanje zbog toga sto zemlje zapadne Evrope koje su vecinom pod kontrolm tvoje crkve imaju problema sa slabom interesom mladih za vise obrazovanje pa vam se tesko takmiciti sa Japanom i Juznom Koreom.
@Zilot Dodaj Francusku i Portugaliju eto ti slike, sta ces vise. Njemacka i npr. Skandinavske zemlje jesu bogate ali ih je premalo da mogu imati vecinu. Masis poentu. Papa sada popuje u zemlji kojoj nema uticaj a dolazi iz haosa kakva je npr. Italija.
citam i ne vjerujem da neko takve nebuloze moze izvaliti
Pretjerano nadmetanje u Vatikanu u pedofiliji i pederastiji
@Nike Ma šta reče.........
@Nike A negdje i u psiholoskim bolesnicima sto pucaju da smire zivce
Skoro sam čitao, neka Japanska firma uvela dronove da tjeraju radnike kući. Istekne 8-časovno radno vrijeme i onda "puste dronove na radnike". Dronovi bljeskaju, pište, vrište, vrzmaju se oko glave i tako ih otjeraju sa posla...
"Na putu do uspjeha nekada se ide preko leševa"...dobro je to reko, nazalost to vrijedi i za katolicku crkvu ( i za sve ostale tkz. religije) tako da bi prvo trebalo ocisti pred svojim dvoristem. Ali to sto je reko stoji, u drugom svjetskom ratu se ubijalo zbog fasisticke ideologije,danas se ubija zbog kapitalisticke ideologije. Da bi mi na zapadu mogli imati najnoviji smartphone hiljade djece u africi, aziji ili juznoj americi moraju ginuti. Gadan ovaj svijet.
Previše i oni tvoji pipaju djecu.
ne samo njegovi, nazalost iz svih religija...sta ti mislis zasto je BiH tako zaostala zemlja kad sve te pedofilske ideologije tkz. religije (islam, katolicanstvo, pravoslavlje) imaju toliku moc u BiH?
@svabo_alen relativiziraš,zna se čiji se popovi masovno motaju oko djece ko mačke
PRIKAŽI ODGOVORE (5)