Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De ti malo smiri onog svog kardinala što hoće misu za fašiste.
Kak a velicina u jednom covjeku..kao Musliman volio i cjenio sam pokojnog Ivan Pavla II,al ovaj covjek ce svoje vrijeme ispisati historiskim ili istoriskim kako ko hoce postupcima.Vrhovni poglavar Rimo Katolicke Crkve i onda se nadze gospodin Vinko Puljic da pokvari rakve stvari takve kao njega treba ostraniti s vjerskih funkcija i obreda bilo kojoj vjeri da pripada.
Ramazan mubarek rimskoj stolici
Hajmo Papa, još šehadet.
Cuj zajednicki post, ee ne zna ovaj nas...
Samo mi sandzaklije postimo
pa ako se može moliti za prestanak korone, što se ne molimo za prestanak raka, dječijih bolesti, itd itd.... religija je za glupe ljude
Već je počela faza samokažnjavanja i mazohizma, tipična za sve religije
kaže Papa hajmo postit svi zajedno da pobjedimo koronu... Ja kontam saće pametni ljudi reći, kakav post, hajmo traziti vakcinu.... kad ono komentari: vi postite posbeno, mi ćemo posebno.... s kakvim mi budalama živimo.
Papa, može ba, nije problem. Muslimani svakako godišnje poste 30 dana minimum. Zdravo je to. Samo, ja mislim kad bi vatikan podijelio tone zlata kojim se kite i koje štekaju, osudio silovatelje djece iz redova crkve i ponašao se malo više nalik Isusu, svijet bi bio ljepši.
Ali kaze dodzite da se sakupimo oko nase zajednicke rjeci
"Carigradski" patrijarh ? Klixu koje je ovo stoljeće? 13to?
@gooUser1576537349 to mu je zvanicna titula.
Ne treba nama post, imamo mi ove svoje prokletinje, eno ih svako veće sa svih munara donose salavate. Ne da im srce da nam daju šta pravo (respiratore, maske, testove.,..) Evo vam narode salavati, ništa nas ne koštaju, neka vas sačuvaju, a mi ćemo u kraj.
Eno Bole iz Dveri vec posti😂
Kad prodje ramazan, insaAllah propali!?!