Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legitimno je zaustaviti i Izrael i sve one koji uništavaju tudje živote. Pogotovo kad su djeca i civili uopste u pitanju, bez obzira na vjeru.
...i hamas, takođe.
...ovdje se konstantno prešućuje da hamasovi tuneli, kao nužna posljedica izraelske blokade, završavaju u bolnicama, školama i džamijama...i da hamaslijama nije strana upotreba živog štita sačinjenog od sopstvenih sunarodnika...slavi se i veliča brkati soboslikar, a idil već ima opravdanja tipa "sila boga ne moli / u ime kalifata sve je dozvoljeno"...jbg, pakleni spoj gluposti i ostrašćenosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
sa respektom njegovoj uzvisensoti... Irak prije agresije os strane Amerike je Imao kaotolike i pripadnike drugih manjina u samom vrhu drzave ukljucujuci vojni vrh.. pri tome su ti isti agresori ubili oko milion ljudi, djece zene porusili pola iraka u znak odmazda za napad septembra jedeanestog kojeg sami napravise, to i ptice na grani znaju, gospodine Papa trebali ste prije reagovati, jer kad covijek dodje kuci i nadje samo komade od familije za koju zivi od bombi ciji proizvodjaci vama ljube ruku za oprost, mozda malo kasno zar nemislite tako?
Svima vama jedno pravilo za dug zivot i dobro zdravlje, nemojte vjerovati sve sto procitate i sve sto cujete na vijestima, jer one se tumace u smjerovime cije pravce odredjuju oni sto emituju iste, svaki rat svako osvajanje pro cilja medije jer medij je savrseno sredstvo za postizanje ciljeva. ista organizacija se podrzava i naoruzava u Siriji, sto su to oni drugaciji u iraku, evo sad dolazi istina "zato sto oni sad kontrolisu NAFTU", zato gospodo pokusajte u svojim mahalama isvojim sokacima da iskoristite pravdu a koliko vidim sve ste inteligentni, da vase slijedece generacije mogu u miru da se razvijaju, ...:)
Papa ponovo opravdava rat i uporno se vraća u doba krstaških ratova. Ovi nikada neće odustati od Jeruzalemskog kraljevstva. Jadan onaj ko dole živi.
i što je u tome problem?
Ovaj papa je uvod u antihrista = dedžala
Legitimno je bilo zaustaviti i krstaski pohod na Irak i Afganistan u 2003 i 3001, jelde papo?
Papa mozes li ti ikako zaustaviti komentare na kliksu a za IDIL cemo kasnije lahko?????????????????????????????????????? Reci mi papa pobrati me
Čudno je da mnogi "pametni klixovi komentatori" teroristima nazivaju samo Jamas a nikako i Jevreje koji su okupitali 90 posto zemlje koja se nekad zvala Palestina, a onda u onih 10 posto teritorije napravili najnaseljeniji dio planete u kojoj ljude možeš ubijati pračkom a ne avio bombama. Da, Hamas koristi metode terorizma, ali PALESTINCIMA SU OTELI DRŽAVU I UBIJAJU IH VEĆ ŠEST DECENIJA. Pitanje za ove pametne; da li bi se vi borili protiv nekog ko je ušao u vašu kuću i izbacio vas vani i pritom još tuče vašu djecu??? Ne podržavam terorizam ni ubistva, samo pokušavam realno gledati na stvari.
https://www.youtube.com/watch?v=jQwlp1DIT6w#t=0m33s
niko ni nista jel ti to papa tata pa ga branus il te samo pesno svetom vodicom u mraku
jocker10 imas cast da ti sestra i mama popuse papi pa da te proglasi svecom ako dobro odrade ako ne onda nista moras ti u bure na nedjeljnoj misi govno vlasko
katolickom efendiji ne smeta da se ubijau muslimani ?! pedofilcina, eto sta je on!
babo ti je pedofilcina
A kad je nacistička država izrael ubijala palestinske žene i djecu tad je molio za mir... lažljivo, hinjsko, licemjerno pedokatolče...
Liječi se!
legitimno je pobit to smece... zapadu bi za to trebalo 15 minuta, ali to se nece nikad desiti jer su jedni i drugi slicna govna...
Naravno. Logično. Kad se istrebljuju Muslimani u Mijanmaru sve je Ok. Kad se 2 Miliona palestinaca stave u Geto Gaze, sva je Ok. Kad se u Bosni siluju hiljade Muslimanki, sve je Ok. Kad se u Šri Lanci ubijaju Muslmani, sve je Ok. Kad se na Kavkazu okupiraju zemlje Muslimana, sve je Ok. Al kad se formira Islamska Država, e onda cijeli svijet treba da se ujedinji protiv nje. Sve jasno ko dan. Normalno je da se nevjernici bore protiv Islamske države. A naravno i licemjeri. Sve jasno ko dan. Sve kako je Allah swt u svom časnom govoru rekao.
Innahawaad, o kakvoj ti isl. drzavi pricas?! Kakav je taj tvoj Islam kada prihvata da se u ime njega cine zlocini. La ikrahe fiddin! -U vjeru nema prisile! -rijeci su iz Kur'ana. Svaki normalan musliman ove zlocince treba osuditi... NE U MOJE IME!!!!!!!!!
@BiH prvaaak Ko ti drma kafez ? @o.be Pričam o Islamskoj Državi. I nema prisile, ponuđene su ti 2 (3) opcije. Da primiš Islam, da platiš porez. E ne može da nećeš ni jedno ni drugo. Pisalo se da prisilno sunete žene, pa se ispostavilo da je laž. Pisali su da ubijaju x-ćane, pa se ispostavilo da je laž. Tebi ako nije kristalno jasno da se cijeli svijet nadigao protiv Države koja postoji po Šerijatu, onda ti ja to ne mogu ni za 10000 godina objasnit. Pa 40 dana od dana uspostave Islamske Države cijeli svijet se digo da je ruši. Opet ponavljam, ako ti to nije jasan dokaz, ne znam šta je.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)