Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sara je drolja zesca vidi joj se na faci jako mi je zao sto ce se ubrzo morati vratiti u svju zabit alasku tamo joj je i mjesto neka lovi muuseve.......
a kod kuce na Aljasci maloljetna cerka radja vanbracnu djecu.
Ova Palin je oličenje ZLA!!! OBAMA GO GO GO.....
bem ti american beauty ako je ova faca bila miss.
i jos ovo:to djete sa posebnim potrebama je garant od njene kcerke.pogledajte joj malo lice....zar bi se jedna amerikanka koja prije svega ganja karijeru poradjala u tim godinama.vidi se da je starka.a kcerki joj ocito nije mrsko nosat stomak onako mladoj.
uh koja je ovo kuja zeljna publiciteta.ima je na tv-u vise nego i obame i mccaina zajedno.kako je lezerno prepustila porodicu a medju njima i djete s posebnim potrebama nekom drugom da bi ganjala karijeru.ismijavaju je kako ona \"vidi rusiju sa svog prozora\"hahahaha......glupaca obicna.
i love obama 05.10.2008. u 15:02 idi kurvo retardirana u picku svje matere lazljive kurvesino tako je buraz hahaha
Sta su to demokrate slagale za Palin? Zena je glupa ko kurac a glupi republikanci je podzavaju. Zena ne zna reci u intervjuu koje novine cita, govori kako joj iskustvo u medjunarodnoj politici t sto vidi Rusiju. Dok je bila gradonacelnik na Aljasi (selo Wasilla) , naredila je da se ukinu knjige o evoluciji u bibliotekama. Halo.. jel ti kontas koga branis. Jedini napad na nju su radili neki mediji koji su rekli da je ono dijete sa Daunovim sindromom ustvari od 17 godisnje njene cerke..
idi kurvo retardirana u picku svje matere lazljive kurvesino
nije bitno jel u pravu al mi se ova zena svidjela iz razloga jer su je demokrati pokusali blatit cim je je izabrana za kandidatkinju za potpredsjednicu. Znaci, nisu znali ko je sta je i odakle je nego su odma krenuli svoji debilno-americkim stavom sve protiv nje a to me jako puno nervira, kad stranka nema argumente pa pokusava drugog blatit. to su prvi demokrati poceli radit sa sarahom a kasnije ev i reppublikanci...
kad nemaju vise argumenata onda ce ih izmisliti, jel.ma ona je totalno antipatican lik na koji se pale tradicionalno glupi ameri.