Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa njima gaza bukvalno dođe ko poligon za ispitivanje oružja jer ljudi nemaju gdje pobjeći... Najveći logor na svijetu u 21. stoljeću sramota cijelog svijeta!
i zato freee Palestina... Da se oslobodi od Cionista I Fasista...
Voli li ti keva obrezanu čunu? Pitaj je pa nam javni…trozubi kozojebu!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Izrael godinama tamani palestinci ko muve i niko ne priča o tome, a rusi malo čačnuli ukrajinci katastrofa pa dajte malo objektivno sti. Ili je ispravno ono što nam serviraju zapadni kolonijalisti i pedofili.
@gooUser1659627058 zahvali se ti Americi pa si se vratio u Banja Luku.
Atomske zakon...
Vama vlasnicima Klixa jbm komplet pleme(počevši od matere pa nadalje)za brisanje komenara dok iz genocidne ostavljate komentare i štitite dok psuju i provociraju!
Što se tiče Banja Luke, bila ie većinski muslimanska do 1969 kad je bio potres. Onda je Beograd počeo tamo doseljavati Srbe. To za ove, koji misle da je Banja Luka V(J)EKOVIMA srpska, a nije.
Neće ovo na žalost stati, dok imam Mehdi ne dođe.
Ne kontam...primirje...Ispalis rakete ma nek9g za koga znas da ce ti uzvratit i da je u svajom poglesu superiorniji od tebe???Neki bibrekli hrabrost,meni je to cisti idiotizam i izlaganje svog naroda izgibiji
Uništavati jedan narod 75 godina, uzeli im zemlju, Palestinu. Ovj koji ubijwju nedužnu palestinsku djecu i ruše sve DABOGDA se se sobom dobro zabavili i nikad MIRA ne imali. Amin
Sami sebe raketirali... Omg!!! *Facepalm*
Cudno kako niko ne osudjuje, ne nazuva teroristima i kako ono jos kazu za putina i rusiju. Licemjerni idioti ako je po muslimanima svima pase, jel udario krst na krst odma problem
Jevreji nisu obećani narod i sami to znaju ali govore laži ostalima kako jesu. Oni su narod proklet od Boga kojima je cilj da šire prevaru i razor po svijetu na sve načine i iskoriste to isključivo za svoju dobrobit. Pročitajte intervju jednog Jevreja koji je ubijen nedugo nakon tog intervjua gdje je rekao sve ko su i šta su i šta rade. "The Hidden Tyranny: The Harold Wallace Rosenthal Interview". Znači utjecajan Jevrej o sebi i svom narodu sve iz srca.
@bulevar prelepa i vecna gtrs se nalazi u prelijepoj i vječnoj BiH 😁😁😁a Kosovo je davno prestalo biti dio Srbije 😃😃
Ne branim Izrael, ali ovo izvjestavanje da samo djeca u Gazi ginu je van svake pameti.Kad pogine djete u Ukraijini, Siriji ili bilo gdje drugo o tome se ne izvjestava. Prestanite to ne objektivno izvjestavanje, nije Palestina bas toliko nevinšce.
Kako će ovom Izraelu biti naplaćen terror od 75 godina ima da kmeče do neba.
svuda rat ili predratno stanje = totalni rat.