Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako Bakir pravi pogrešnim političkim potezima kartu Bošnjacima u BIH.
Americki plan koji je Izrael napravio, Prema tome, o0vo je velika farsa! Dosta naroda nezna, ustvari Izrael upravlja Amerikom preko cionista u SAD.
@Alicante Upravljaju preko love koju u Americi imaju u izobilju pa finansiraju sve od lobija do političkih kampanja. Zbog toga Izrael uvjek ima poseban status kad je vanjska politika SAD u pitanju bez obzira ko je na vlasti, demokrate ili republikanci.
Moraju pod hitno u Dayton na sporazum!
Nema sloge medu muslimanima podjela koliko hoces zato se i desava to sto se desava.
Palestinci su odbili plan podjele Palestine 1947., te su pokušali uništiti Izrael i Židove. Izrael je ratom osvojio čitav teritorij i sad Palestinci ne mogu očekivati da dobiju ono što su 1947., a i kasnije odbili.
Plan nije savrsen ali je svakako puno bolji od trenutnog stanja. Sve sto zaustavi stradanje naroda i omoguci bolji zivot treba podrzati.
oni će tek najepat ako prihvate ovo
Predsjednik Turske Recep Tayyip Erdogan izjavio je da je HB sveto mjesto za Hrvate..
@JanSobieski hebo te on
Ovako je i Alija povukao potpis sa Kurtiljerovog plana koji su i Srbi prihvatili prije nego je ijedan metak ispaljen, mislio bice unitarna Ili mozda muslimanska Bosna. Pa danas ima trokut SA-TU-ZE, Bihac sa okolinom i uski pojas kanjona Neretve kao muslimanski rezervat.
@shameonyoo Alija mislio da ce biti muslimanska bosna? Nesto ti je tata slagao pa taj alija je vise stitio druge nego svoj narod radi multy bosne lol nego bakira se ti cuvaj reko ti je usta razvalit sto lazes ljude haha .
Plan će se sprovesti s vama ili bez vas.
Ima li pravde na ovom svijetu . Čitava zemalska kugla ćuti . Ovo moze samo gorštak izjaviti . Pravi plan bez palestinaca . Koje licmjerstvo i priznavanja genocida . Ovo je Dno .
Bolje prihvatiti,tako Srbi u Hrvatskoj nisu prihvatili pa gdje su sad🤭
🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸
Realnost: Palestina treba da se ujedini i udje u razgovore i pokusa sto bolje da napravi od ponudjenog posebice status Jerusalema. Ovo naglibanje ovo ono ne vodi ničemu sem cjeni da palestinci budu jos vise razjedinjeni. Izostanak podrske islamskog svijeta koji je palestinu potpuno ostavio po strani je ocigledan i upravo zbog toga palestina treba da bude svjesna da se mora od neceg pocet.
Bosnjaci ga vole ,eto vam trampa
Izrael ce prvi nestat
Zasto se Izrael i Palestina ne spoje i budu 1 drzava 2 sistema? To bi bilo benefitarno za sve. 40,000$ BDP po glavi stanovnika ima Izrael. Ne zivi se od Al Akse.
To je isto da sad migranti preuzmu vlast kod nas i onda se mi počnemo njima prilagođavati, pišeš nebuloze care
@Prozac 2 drzave pod jednim krovom?!
I onda stručnjaci za geo stratešku politiku sa Klix-a pucaju minuse kad se kaže da se muslimani najviše mrze između sebe. Sve dok se to ne promjeni neće biti relevantni a ostaće samo lagan plijen Izraelu i SAD-u.