Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko god mrzeo licemerje trampa, amera i zapada ne mogu da podrzavam ova stvorenja sa slike
ni jenda jedina zena na protsetima, to sve vezano na kratak lanac u kujni nisu mogli ni jednu koherentnu recenicu da sastave na ovim transparentima na engleskom protestuju protiv americke odluke da im ukine belspatnu humanitarnu pomoc urlanjem "alahu akbar" na trgovima i pozivaju na klanje hriscana, a na ovoj karikaturi toboze ne zele rat i nasilje najogavniji kozojebi u svom najprimitivnijem obliku, jezim se kad pomislim da pakistan ima nuklearne bombe
@argen Ma ja se bojim da im cionisti ne sabotiraju nuklearni potencijal pa da opet ne nastrada muslimanska nejac, a dobro znam da ova gospoda sa slike nikad ne bi upotrebila svoj nuklearni arsenal jer su pre svega obrazovane i skolovane individue pune saosecanja i empatije, a i religija mira im eksplicitno zabranjuje da napadaju neistomisljenike, pogotovo hriscane i ateiste.
Pricajte vi sta hocete ali Pakistan ima svoje nuklearno oruzje i rakete koje su davno proizveli, pa kako hocete. No, nakotilo se dosta đikana na portalu pa se moze vidjeti rasizma koliko hoces.
jesul ovo oni za koje je bake rekao da ih narod bosne i hercegovine voli? hahahahahahah
isto ovo majkem hahaha https://youtu.be/sa0gtwiTjmg?t=13
LALALALALALALALA fak ju tramp.. giv as bak fri moni LALALALALALALA
https://www.youtube.com/watch?v=vaz82eJTkK4
Bakire nemoj vise ici u Pakistan navuce ljudima nesrecu😂
Lože se brzo a i laki su na obaraču ... Uglavnom "pucaju" sebi u nogu. Kad maerika "tvita" muslimanski svijet u protestima ili oružanim obračunima ... A taj isti svijet drži dolar kao svjetsku valutu dakle, drži i ameriku. Kakva simbioza !
Šta nije tačno? Lenčuge i ciganski islamski prevaranti i licemeri dobijali lovu za podršku govnjivoj AlKaidi? Gde je bio BinLaden kad je roknut? U Pakistanu.. Šta se sad ciganija buni?
Dovoljno da Trump prdne ovi majmuni iz dzungle se pobune.
tipični kozojebi
Nama niko ne pomaze pa opet smo nekako zivi..
Amerika pomaze Pakistan😂😂😂
Ovu su komunjare sve na slikama ako se nevaram
Ovo su Bakirovi prijatelji, ovako se jednako Bošnjaci odnose prema Hrvatskoj.
@usljivinarode tko je u ratu primio stotine tisuća izbjeglica iz BiH, samo je u splitskoj bolnici liječeno preko 30.000 pacijenata izbjeglica iz BiH, otkuda je dolazila sva logistika za tzv ArBiH, tko je oslobodio 25% teritorija BiH. U isto vrijeme hinjavi "saveznici" protjerali 150.000 Hrvata iz BiH, o odsjecanju glava, torurama i logorima da ne govorim. Možemo raspravljati bez vrijeđanja zar ne lojavi balijo ?
@usljivinarode ja sam ti Dalmatinac iz partizanske familije i vrijeđa me to ustašo. Osobno sam u svoju kuću primio Bošnjake izbjeglice, a vratili su mi to kao ovi Pakistanci, da ne pričam detalje. Dakle ja govorim o činjenicama a ti govoriš bajke koje si čuo od hodža i SDA, daj konkretno, kada, gdje i koliko.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)