Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pohvale za Pakistanske muslimane koji se ograđuju od talibana i čiste gamad onako kako i treba, metkom.
Također Amnesty Int. i UN nabijem na dupe i njihov nebulozni pokušaj instaliranja demokratije i prava, tamo gdje će zatucani talibanski prašinari iskoristiti da čine šta im je volja.
ako vlast hoce onda i moze ,, pobiti sva ta bolesna pascad, te talibane.oni su zlo prvo za muslimane pa onda za ostali svijet.
šteta konopa za ove radikale. hvala pakistanu što čisti dunjaluk.
Jedino tako moraju, unistiti sve talibane da spasu drzavu i narod. Kamo srece da im nisu dozvolili na pocetku da se formiraju, ali eto nikada nije kasno.
Podrska Pakistancima ... pobij pascad poganu
@pro-majmun Treba ti dijete zapaliti pa onda i tebe.
@preporod bošnjaka Na koga se odnosi ovaj dnk test?
@semir Evo i jednog balije, ili je ipak vlah?
ćuj uginuli Mohamed Akill i Aršad Mehmud.. zna li se kada je đenaza?
.......... nema druge.......... na ljutu ranu, ljuta trava.............
Lako je Davidu govorit nisu njegovu djecu pobili ko zivotinje..ne treba stoku ni vjesat,nego ih trpat svinjetinom dok se ne uguse.